Sinds 1981 · Kleding & textiel bedrukken

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Rhinestone-kristaldruk

Onze meest glamoureuze druktechniek

Rhinestone-kristaldruk

bij Rhinestone-kristaldruk worden er kleine gekleurde of witte steentjes van kristal of metaal en van verschillende afmetingen en ( 2,3,4 en 5mm) op het textiel gekleefd. Door de groepering van de steentjes worden er logo's, zinnen of afbeeldingen gevormd wat een originele toets geeft aan het kledingstuk. Je hebt deze opdruk zeker al gezien in souvenirwinkeltjes of in grote modehuizen daar het 1 van de meest klassieke en elegante druktechniek is om kleding te personaliseren.

Vaak worden deze steentjes ook Swarovski kristallen genoemd naar de zeer bekende fabrikant van deze kleine steentjes, Swarovski. De personalisering van textiel met kristaldruk biedt een waaier aan mogelijkheden. Van gepersonaliseerde T-shirts met een zin in strass of sweaters met een nummer in deze steentjes tot logo's van winkels of bedrijven...

Ze kunnen op verschillende materialen worden gekleefd zoals polyester, gemengde stoffen, jersey , fleece, serge, zeildoek enz. en zijn goed wasbaar zolang het kledingstuk binnenstebuiten en met koud water gewassen wordt. Wij zijn één van de weinige bedrijven die reed vanaf 10 stuks kunnen leveren. Indien je eeen prijsopgave op maat wenst, moeten wij eerst het ontwerp, de grootte van de afbeelding en het aantal steentjes dat nodig is bestuderen. Onze leveringstijd voor deze methode is tussen 10 en 20 dagen.

Proces van bedrukking met Rhinestone-kristaldruk

Van zodra je ons de gewenste tekst, logo of afbeelding hebt laten toekomen transformeren wij ze in puntjes van 1 of meerdere grootte's en kleuren zodat het resultaat zo veel mogelijk op het originele voorbeeld lijkt. Vervolgens plaatst een speciale machine ze op een overdrukpapier en daarna worden de steentjes een voor een op het kledingstuk gestreken.

Shine bright like a diamond!