Sinds 1981 · Kleding & textiel bedrukken

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Quadritrans

Bedrukking zonder kleurlimiet, perfect voor grote aantallen.

Quadritrans

Wij stellen je quadritrans voor: een druktechniek die ons toestaat om zeer kleurrijke motieven te bedrukken op textiel en dit zonder kleurlimiet .

Dit jaar zijn wij erin geslaagd om onze prijzen te verlagen, onze kwaliteit te verbeteren, onze leveringstijden te verminderen en het minimum aantal stuks te verlagen naar 50 stuks. Alleen maar voordelen dus!

Alsof dit nog niet voldoende was, beschikken wij nu over een speciale anti-sublimatie behandeling voor diegenen die kledingstukken uit polyester willen bedrukken of ander textiel dat de neiging heeft om te sublimeren zoals bijvoorbeeld technische sportkleding, regenjassen, parka's, rugzakken enz. Deze behandeling zorgt ervoor dat de kleur niet verdwijnt na verschillende wasbeurten.

Goed om te weten : deze techniek kan niet gebruikt worden voor het bedrukken van softshells. Voor softshells raden wij borduren aan.

Het reproduceert kleuren die zeer dicht aansluiten bij de originele pantonekleur en geeft afbeeldingen weer met fotografische kwaliteit en vele kleurnuances. Deze techniek kan ook worden toegepast op donkere kledingstukken.

Hoewel het effect op het eerste zicht sterk lijkt op het bedrukken met kunststoffolie is deze opdruk minder voelbaar en de prijs voor grote oplagen is beduidend goedkoper. De opdruk is echter niet ademend. Indien je een 100% ademende stof zoekt, raden wij sublimatie aan op witte kledingstukken.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de duurzaamheid van het product. De wasbaarheid is uitstekend onder normale omstandigheden: lauw water en met de opdruk aan de binnenzijde van het T-shirt.

Waar wacht je op? Maak nu je gepersonaliseerd T-shirt in alle kleuren met quadritrans!

Bedrukken van tote bags in alle kleuren

Bedrukte tassen uit polyester

Gepersonaliseerde regenjassen met Quadritrans

Ontvang je graag een vrijblijvende offerte? Stuur ons een email met het aantal gewenste stuks en de afbeelding of ontwerp naar info@teefactory.nl

Bekijk voorbeelden van Quadritrans

Uw offerte in minder dan 2 minuten
Vanaf 10 stuks

Wat wenst u?

Kies een product

Kleur

Hoeveelheid

Totaal aantal kledingstukken
0

addMeer producten toevoegen

Welk type product zoekt u?

Welk type bedrukking wenst u?

keyboard_arrow_rightVolgende

Wanneer dient u de bestelling te ontvangen?

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

Contactformulier

Details van uw offerte

Informatie van uw offerte

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

We nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus
* Verplichte velden

sendVerzenden

done

Hartelijk bedankt!

We hebben uw aanvraag ontvangen, ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.