teefactory.nl

Sinds 1981 · Textiel bedrukken

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

T-shirts voor ontwerpers

Bedrukte T-shirts voor je eigen merk

Wij zijn specialisten in het bedrukken van promotionele kleding maar tevens van alle markten thuis en de kwaliteit van onze opdrukken is zodanig dat wij ook werken voor kledingontwerpers.

Honderden grafische en modeontwerpers vertrouwen op ons vakmanschap voor het creëren van hun kledinglijnen of collecties. Maar hoe begin je eraan? Stuur ons je ontwerpen en illustraties en wij materialiseren ze. En bij twijfel geven wij je graag raad over de beste druktechnieken voor jouw idee.

Kwaliteit is de basis

De T-shirts voor ontwerpers zijn bestemd voor herverkoop en moeten dus uit van middelhoge of liefst hoge kwaliteit zijn. Het zou zeer jammer zijn om een prachtig design te bedrukken op een T-shirt van goedkoop materiaal dat na de eerste wasbeurt vervormt.

In onze catalogus vind je verschillende T-shirts met een hoog gramgewicht van klassieke merken of merken die speciaal voor kledingontwerpers bedacht zijn zoals American Apparel, Gildan, of Continental Clothing.

Ecologische T-shirts

Het organische katoen en ecologische kleding is enorm in opkomst. Het is duidelijk niet het goedkoopste materiaal maar er is wel een groep van mensen die steeds bewuster omgaat met het milieu en daar ook effectief meer voor willen betalen. Deze doelgroep hecht waarde aan duurzaam materiaal en een eerlijke productie. De organische modellen van Sol's of het volledige gamma van Continental Clothing sluiten bij deze visie aan met hun gerecycleerde materialen of kledij uit bamboe.

Let's talk about print…

Er zijn 3 druktechnieken die uiterst geschikt zijn voor het bedrukken van ontwerpen voor modeontwerpers:.

  • Onze goede oude zeefdruk: spectaculaire resultaten tegen een voordelige prijs. Wel niet ideaal voor zeer kleurrijke ontwerpen daar er een kleurlimiet van 8 kleuren is.
  • Bestaat je design uit schaduwen en kleurschakeringen of is het een foto dan biedt de digitale druk of DTG de oplossing. Hoogwaardige kwaliteit en zonder kleurlimiet.
  • Wie reuzegrote opdrukken wil bedrukken zonder kleurlimiet en op naden en de halsboord van het T-shirt wil bedrukken opteert het beste voor een opdruk in Full Print. Deze opdruk is volledig ademend, kan in alle kleuren en zowel op de volledige voor- als achterzijde. Spectaculair!

Meer dan alleen T-shirts…

Andere producten die bij modeontwerpers goed in de smaak vallen zijn klassieke truien en diverse soorten tassen en petten.

De katoenen tassen of tote bags zijn sterk in opmars. Zij maken als exclusief stuk deel uit van de collectie of worden gebruikt voor de verpakking omdat de prijs van deze tote bags zo voordelig is. Op deze manier wordt de presentatie van de verkochte producten verbeterd en bovendien doen ze dienst als reclame voor je kledinglijn. Daar komt nog eens bovenop dat deze tasjes herbruikbaar zijn en dus milieuvriendelijk! Het is een win-winsituatie!

Tot in het kleinste detail

Nu wij het toch over de verpakking en de presentatie hebben... Het is enorm belangrijk om een persoonlijk etiket aan je kleding toe te voegen dat voor identificatie en erkenning zorgt. Wij maken gepersonaliseerde etiketten van diverse type's maar wij raden een subtiele opdruk met zeefdruk in de nek aan, als finishing touch!

Voor een betere opslag bieden wij ook verschillende soorten verpakking aan waarbij je kan kiezen van zowel heel eenvoudige tot de meest professionele verpakking inclusief het strijken van de T-shirts. U vraagt, wij draaien!

Uw offerte in minder dan 2 minuten
Vanaf 10 stuks

Wat wenst u?

Kies een product

Kleur

Hoeveelheid

Totaal aantal kledingstukken
0

addMeer producten toevoegen

Welk type product zoekt u?

Welk type bedrukking wenst u?

keyboard_arrow_rightVolgende

Wanneer dient u de bestelling te ontvangen?

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

Contactformulier

Details van uw offerte

Informatie van uw offerte

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

We nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus
* Verplichte velden

sendVerzenden

done

Hartelijk bedankt!

We hebben uw aanvraag ontvangen, ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.