teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Originele cadeau's voor huwelijken

Gepersonaliseerde tassen van stof voor bruiloften.

Van kitscherige geschenken wordt al lang niemand meer blij. Het is steeds meer de trend om voor originele en leuke geschenkjes te kiezen voor de bruiloftsgasten. Zeg dag tegen de typische geschenkjes die in de kast of afvalbak verdwijnen en kies voor een handig en origineel cadeautje.

Ook al hebben wij diverse T-shirts en polo's bedrukt voor bruiloften, de absolute toppers zijn de katoenen tassen, de jute zakjes of de zakjes uit stof.

Hieronder onze tips voor een magische bruiloft:

Tote bags voor op je trouw

Een tote bag is niet alleen een hip, praktisch en voordelig aandenken voor de gasten, maar tevens ook een leuk geschenkje voor het bruidspaar zelf, voor de getuigen of voor op het vrijgezellenfeest.

Wij bieden verschillende soorten katoenen tassen aan in diverse kleuren maar de meest verkochte exemplaren blijven de crèmekleurige tassen. Zij vliegen in grote aantallen de deur uit! Op gebied van prijs is de ANT tas onverslaanbaar, spreken we echter over kwaliteit dan is de iets dikkere en duurzamere NBN de grote winnaar.

Geschenkzakjes

Voor het schenken van snoepjes, een klein notitieboekje, een kaarsje of wat dan ook. Vaak worden ze bedrukt met de initialen van het bruidspaar, de trouwdatum of een origineel design of ontwerp. Kies uit ons aanbod van katoenen tassen of zakjes in crèmekleur, tassen voor het dragen van flessen, jutezakjes ...enz.

De fabrikant WM verkoopt tassen met hengels van 20 cm tot 1m lang. Voor ieders wat wils dus!:P

Zeefdruk of DIY

Meestal bedrukken wij de tassen of zakjes met zeefdruk in 1 of 2 kleuren aan een voordelige prijs en met prachtig resultaat. De zakjes kunnen echter ook onbedrukt verkocht worden wanneer je ze liever zelf bewerkt. Er bestaan honderden tutorials op Youtube die je kunnen inspireren en het feit dat je ze zelf maakt, geeft natuurlijk een meerwaarde aan je geschenkjes.

Express-service

Met een goede planning op voorhand spaar je kosten uit. Wij rekenen geen verzendkosten kosten voor leveringen met een levertijd van 14 dagen. Maak dus zeker gebruik van deze optie!

Uiteraard houden wij ook rekening met onvoorziene omstandigheden en bieden daarom ook een keuze uit verschillende productie- en leveringstijden: Snel, Express of Flash. Indien nodig kan je bestelling binnen 96 uur bij jouw geleverd worden. Er is dus geen reden tot paniek!