teefactory.nl

Sinds 1981 · Textiel bedrukken

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Gepersonalizeerde uniformen

Gepersonaliseerde werkkleding is een manier om het imago van je bedrijf te bevorderen, of het nu om een restaurant, een werkplaats, een hotel of een schildersbedrijf gaat. Bovendien wordt de zichtbaarheid van de werknemers op deze manier verhoogd zodat de klanten ze sneller kunnen herkennen. Iedereen weet dat werkkleding comfortabel en draagbaar moet zijn, maar wanneer deze bovendien gepersonaliseerd is, is dit bevorderlijk voor de teamspirit en wordt het samenhorigheidsgevoel van het team nog versterkt. Werkkleding wordt bijna dagelijks gebruikt en veelvuldig gewassen. Daarom moet er gekozen worden voor kwalitatief materiaal met slijtbestendige bedrukking.

In onze catalogus vind je een groot aanbod aan diverse kledingstukken die kunnen dienen voor het ontwerpen van je geperseonaliseerde werkoutfits. Denk ook goed na over de noden van je werknemers bij het bedrukken en het kiezen van het kledingstuk. Zo hebben werknemers die buiten werken bijvoorbeeld baat bij geborduurde mutsen of bodwarmers met meerdere handige zakjes, en staat een bedrukte schort mooi bij iemand die werkt in de horeca. Moet het allemaal iets formeler, dan zijn geborduurde polo's een uitstekende optie of kan je kiezen voor een mooi overhemd met het logo van je bedrijf.

T-shirts laten bedrukken in Corporate Design

Een groot aantal bedrijven kiezen ervoor om comfortabele en praktische T-shirts te bedrukken met het bedrijfslogo. Dit is voornamelijk populair bij pubs, bars en horeca in het algemeen. Wij raden hier aan om te kiezen voor producten van middelhoge tot hoge kwaliteit voor de duurzaamheid van het materiaal daar het veelvuldig gedragen en gewassen wordt.

Bedrukte polo's

Ons aanbod voor polo's in de catalogus is ongelooflijk groot. Wij bieden ze aan in alle maten, kleuren, merken en kwaliteitsklassen. Uit stilistisch oogpunt bevindt de polo zich tussen het T-shirt en het hemd. Het is een elegant kledingstuk dat tevens ook sportief is. Deze twee eigenschappen maken ze vooral populair bij sportscholen en sportclubs.

Overhemden en blouses bedrukken

Voor op kantoor of medewerkers in een klantgerichte functie die een zekere presence nodig hebben zijn gepersonaliseerde overhemden of blouses de perfecte oplossing. Wij hebben hemden met driekwart mouwen in diverse kleuren, ook in vrouweljke pasvorm.

Bedrukte schorten

Ook het keukenpersoneel komt bij ons niets te kort! Wij hebben schorten om te bedrukken in alle prijsklassen en stijlen, sommige iets goedkoper en meer basic, andere van hogere kwaliteit en met alles erop en eraan. Het is uiteraard beter om bij werkkleding te kiezen voor duurzame schorten van hogere kwaliteit. Je kan de outfits van de koks en de keukenhulp vervolledigen met bijvoorbeeld een koksmuts uit onze aanbieding en met ovenwanten!

Bodywarmers, fleecetruien en jasjes

Je kan natuurlijk ook kiezen voor bodywarmers met meerdere zakken, fleece truien of vesten, jasjes of softshells afhankelijk van waar je werkt. Ben je op zoek naar zichtbaarheid, dan kan je bij ons terecht voor reflecterende veiligheidshesjes... Safety first!

Zeefdruk of borduren?

Dit is volledig afhankelijk van het kledingstuk dat je wil laten bedrukken en de boodschap die je wilt overbrengen.

Ook al is zeefdruk een goedkope en waarschijnlijk de meest gebruikte druktechniek, is het toch aangeraden om te kiezen voor borduren omdat dit een echte meerwaarde geeft aan je kleding. Het hangt er natuurlijk vanaf welk kledingstuk je kiest maar jassen, fleece truien, polo's, schorten en overhemden hebben een spectaculair resultaat met borduurwerk. Heb je echter T-shirts nodig voor een discotheek dan is zeefdruk de betere keuze.

Welke keuze je ook maakt, bij beide technieken is een duurzaam resultaat verzekerd.;)

Uw offerte in minder dan 2 minuten
Vanaf 10 stuks

Wat wenst u?

Kies een product

Kleur

Hoeveelheid

Totaal aantal kledingstukken
0

addMeer producten toevoegen

Welk type product zoekt u?

Welk type bedrukking wenst u?

keyboard_arrow_rightVolgende

Wanneer dient u de bestelling te ontvangen?

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

Contactformulier

Details van uw offerte

Informatie van uw offerte

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

We nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus
* Verplichte velden

sendVerzenden

done

Hartelijk bedankt!

We hebben uw aanvraag ontvangen, ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.