teefactory.nl

Sinds 1981 · Textiel bedrukken

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Merchandising voor bands

Wanneer je een band wil promoten of een nieuwe release bekend wil maken, dan is Merchandising normaal gezien de methode waar men voor kiest. Zoals bovendien bekend is, is de cd verkoop niet meer de belangrijkste bron van inkomen voor de bands in de muziekindustrie waardoor Merchandising een steeds grotere prioriteit wordt toegekend. In teefactory.nl maken wij T-shirts voor allerlei diverse soorten muziekgroepen of ze nu rock, pop, klassieke muziek of jazz spelen. Welke muziekstijl een band ook heeft, het bijft steeds goede reclame wanneer de fans met een T-shirt, sweater of een tas van de band rondlopen.

Een paar tips voor Band-Merchandising:

Het juiste T-shirt

Als band is het belangrijk om te kiezen voor T-shirts die een tijd meegaan. Daarom raden wij T-shirts aan van middelhoge tot hoge kwaliteit. Op deze manier laat men als band een goede indruk na en kan je er zeker van zijn dat de T-shirts meerdere seizoenen gedragen worden. In onze catalogus vind je een groot aanbod aan producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De volgende modellen van goede kwaliteit hebben tevens een voordelige prijs zodat ze aan een interessante prijs kunnen worden doorverkocht: Sol's Regent, Sol's Imperial, Fruit Value, Roly Dogo of Gildan 150

Gevarieerde Merchandising

Een band leeft natuurijk niet enkel van de verkoop van T-shirts. Andere klassiekers voor de band-merchandising van muziekgroepen zijn hoodies, petten of katoenen draagtassen.

Elk soort kledingstuk heeft zijn voordeel. De gepersonaliseerde sweaters zijn perfect voor de winter, de petten voor de zomer en de tassen hebben een scherpe prijs. Bovendien moet je bij de petten en de tassen geen rekening houden met de maten en modellen.

Mooi design

Het is enorm belangrijk om veel tijd en moeite te steken in een goed ontwerp, tenzij je de Rolling Stones bent of je logo zo vreselijk goed is dat het op zichzelf kan bestaan. Hoewel het vanzelfsprekend lijkt, is het toch echt een must: Hoe cooler en origineler het ontwerp, hoe meer je fans gemotiveerd zullen zijn om merchandising te kopen.

Zeefdruk of digitale druk?

That's the question....

Heb je een eenvoudig logo of ontwerp met weinig kleuren, kies dan meteen voor zeefdruk. Kwaliteit verzekerd, snelle levertijd en zeer goede prijzen!

Is je motief eerder gevlamd, een degradiënt of enorm kleurrijk, dan is digitale druk de betere optie.

Packaging

Ga je op tour en moet je de kleding voor langere tijd opslagen, dan bieden wij onze service voor packaging aan. Je kan kiezen uit verschillende soorten verpakking: opgevouwen en verpakt normaal, opgevouwen en verpakt +, gestreken en verpakt +. De normale basisservice kan reeds voldoende zijn en is voornamelijk bedoeld voor het beschermen tegen vlekken.

Uw offerte in minder dan 2 minuten
Vanaf 10 stuks

Wat wenst u?

Kies een product

Kleur

Hoeveelheid

Totaal aantal kledingstukken
0

addMeer producten toevoegen

Welk type product zoekt u?

Welk type bedrukking wenst u?

keyboard_arrow_rightVolgende

Wanneer dient u de bestelling te ontvangen?

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

Contactformulier

Details van uw offerte

Informatie van uw offerte

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

We nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus
* Verplichte velden

sendVerzenden

done

Hartelijk bedankt!

We hebben uw aanvraag ontvangen, ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.