teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

T-shirts voor evenementen

Iedereen vindt het leuk om na een evenement naar huis te gaan met een geschenkje en ook de foto's van een bijeenkomst, beurs, workshop, wedstrijd, cursus, inwijdingsfeest of een party zien er veel leuker uit wanneer iedereen in dezelfde kleur gekleed gaat!

T-shirts voor het personeel

Als er iets doorslaggegevend is bij een evenement dan is het de organisatie. Het is essentieel dat de organizators en het hulppersoneel goed zichtbaar en herkenbaar zijn.

In onze catalogus kan je kiezen uit honderden kleuren en wij raden je aan om een zichtbare kleur te nemen die bijvoorbeeld overeenstemt met je bedrijfskleur. Wil je dat je personeel nog meer opvalt, ga dan voor een fluor kleur of kies voor reflecterende vestjes.

Daar deze T-shirts in principe voor eenmalig gebruik zijn adviseren wij dat u een basis T-shirt kiest uit onze catalogus. De prijzen zijn sensationeel, zeker in grote oplagen!;)

T-shirts vs. tassen

De schoudertassen met lange draaglussen (tote bags) worden stilaan even populair als T-shirts op evenementen. Beiden zijn topproducten en hebben hun voor-en nadelen.

De gepersonaliseerde T-shirts zijn een echte klassieker. Met levendige kleuren waarmee de link naar je merk gelegd kan worden, maak je mooie groepfoto's. De moeilijkheid ligt hier bij het kiezen voor de juiste maten en pasvormen, vooral bij damesmodellen.

Gepersonaliseerde tote bage zijn voordelig van prijs en handig in gebruik. Ze komen goed van pas op evenementen waar er brochuren, flyers of mappen woren uitgedeeld. Iedereen is erbij gebaat en je moet niet nadenken over de maten. Onze meest verkochte modellen zijn: ANT met lange lussen en de iets sterkere Riad.

Zeefdruk of zeefdruk

Hier is er geen twijfel mogelijk. 98% van onze T-shirts voor evenementen worden met zeefdruk bedrukt. De kwaliteit, snelheid, duurzaamheid en prijs hebben geen gelijke.

Voor goedkope en opvallende T-shirts raden wij T-shirts met felle kleuren aan die je bedrukt met 1 of 2 kleuren in zeefdruk.

Wil je foto's, illustraties of moeilijkere ontwerpen reproduceren zonder dat je prijsopgave de hoogte inschiet dan kan je ook opteren voor copitrans: minder duurzaam maar zonder kleurlimiet.