teefactory.nl

Sinds 1981 · Textiel bedrukken

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

T-shirts voor wedstrijden

De teamspirit is in de sportwereld één van de belangrijke elementen en onze bedrukte kledingstukken dragen ertoe bij dat de sporters zich geidentificeerd voelen met hun club, sport of vereniging. Teefactory.nl is sinds het begin zeer verbonden geweest met de sportwereld zowel door het aankleden van clubs of verenigingen als het bedrukken van T-shirts voor diverse wedstrijden zoals marathons, kampioenschappen, golf- of tennistoernooien, trekking, regatta enz.

Het juiste kledingstuk

Elke sport heeft zijn bijzonderheden en benodigdheden en daarom hebben wij een uitgebreide catalogus voor technische T-shirts uit 100% ademend polyester, perfect voor hardlopers en andere sporten.

Bovendien vind je daarin ook sportuitrusting voor voetbal, handbal, rugby enz. net zoals kleding voor watersport, technische kleding voor trekking, motorsport en veel meer...

Doorgaans zijn de belangrijkste eigenschappen bij technische kleding dat de stof ademend en sneldrogend is en soms ook waterdicht.

Gepersonaliseerde T-shirts als aandenken, voor vieringen of verenigingen.

In vele sportcompetities krijgt men een T-shirt bij de inschrijving, als aandenken voor het slagen van een proef of bij het uitlopen van een marathon. In dit soort van situaties is het niet nodig om technische T-shirts te schenken. Hier kan je bijvoorbeeld kiezen voor T-shirts in katoen of polyester voor het dagelijks gebruik, of voor de volgende loopwedstrijd.

Vele klanten kiezen ook voor gepersonaliseerde mutsen of rugzakken.

Drukmethoden voor elke smaak.

Indien je op zoek bent naar een opdruk die ademend en duurzaam is dan raden wij sublimatie aan als druktechniek. Het laat geen voelbare afdruk na en zelfs bij grote oppervlakke ontstaat er geen warmteontwikkeling. Deze techniek kan enkel worden toegepast op lichtkleurige T-shirts van 100% polyester.

In de meeste gevallen vallen opteren onze klanten vaak voor zeefdruk omdat dit onze snelste en goedkoopste druktechniek is voor grote oplagen. Deze heeft vele voordelen maar in het geval van sportkleding is dit niet de beste keuze aangezien de opdruk niet ademend is.

Voor een rugnummer of een naam op de rugzijde teamkleding en sportverenigingen gebruiken wij Flex & Flockdruk Cut. Deze methode is snel en voordelig en kan al vanaf 1 stuk gemaakt worden. Bovendien is het duurzaam en zal het vele wedstrijden en wasbeurten meegaan.

Als je op zoek bent naar het personaliseren van bijvoorbeeld een tennistenue verkrijgt u het mooiste resultaat met borduren. Het is uiterst duurzaam en geeft meerwaarde aan je textiel. Bij borduurwerk voor sportkleding wordt bij ons het meeste gevraagd naar geborduurde petten, polo's en fleece truien.

Soms werken wij samen op evenementen met sportmensen en helpen ze bij de financiering van hun projecten. Wij hebben samengewerkt met bergbeklimmers, aerobics kampioenschappen, dansevenementen, regatta, tennistoernooien, motorevenementen. Heb je een goed idee? Laat het ons gerust weten!

Uw offerte in minder dan 2 minuten
Vanaf 10 stuks

Wat wenst u?

Kies een product

Kleur

Hoeveelheid

Totaal aantal kledingstukken
0

addMeer producten toevoegen

Welk type product zoekt u?

Welk type bedrukking wenst u?

keyboard_arrow_rightVolgende

Wanneer dient u de bestelling te ontvangen?

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

Contactformulier

Details van uw offerte

Informatie van uw offerte

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

We nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus
* Verplichte velden

sendVerzenden

done

Hartelijk bedankt!

We hebben uw aanvraag ontvangen, ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.