teefactory.nl

Sinds 1981 · Textiel bedrukken

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Solidaire T-shirts

Solidaire T-shirts

NGO's en andere verenigingen behoren tot onze belangrijkste klanten. De verkoop van bedrukte T-shirts en ander gepersonaliseerd textiel is één van hun belangrijskte bron van inkomen voor het financieren van projecten, solidaire activiteiten en ontwikkelingsplannen. Naast T-shirts kopen zij ook vaak bedrukte polo's, mutsen, sweaters, veiligheidshesjes of bodywarmers voor hun vrijwilligers.

Waar mogelijk proberen wij steeds met deze verenigingen samen te werken. De gebieden waar wij ons het meest voor engageren zijn:
  • Organisaties tegen geweld tegen vrouwen.
  • Organisaties die zich inzetten voor de rechten van het kind, zowel in het binnenland als internationaal.

In Spanje werken wij al jaren samen met de 'Gran Recogida de alimentos' de voedselbank waarbij er levensmiddelen worden ingezameld in supermarkten en kleden wij hun vrijwilligers aan met bedrukte T-shirts en hesjes. In 2014 hebben wij voor deze organisatie 20.000 hesjes bedrukt en slaagden zij erin meer dan 4000 ton voedsel in te zamelen! In sommige gevallen hebben wij rechtstreeks bijgedragen door de T-shirts gratis te bedrukken.

Diversiteit producten

In onze online catalogus bieden wij een grote variëteit aan producten aan om te bedrukken: van T-shirts tot regenjassen of broeken en dit alles in verschillende prijsklassen. Wij helpen je graag om een keuze te maken en het product te vinden dat het beste aansluit bij jouw organisatie en project.

Aanbevolen druktechniek

Zowel voor de solidaire T-shirts die bestemd zijn voor verkoop als voor de werkkleding van de vrijwilligers raden wij bedrukking aan met zeefdruk in 1 of 2 kleuren. Geen enkele andere techniek geeft zulke goede resultaten aan dezelfde prijs. Bovendien is het printresultaat zeer duurzaam en komen de logo's bij deze methode mooi tot hun recht.

Uw offerte in minder dan 2 minuten
Vanaf 10 stuks

Wat wenst u?

Kies een product

Kleur

Hoeveelheid

Totaal aantal kledingstukken
0

addMeer producten toevoegen

Welk type product zoekt u?

Welk type bedrukking wenst u?

keyboard_arrow_rightVolgende

Wanneer dient u de bestelling te ontvangen?

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

Contactformulier

Details van uw offerte

Informatie van uw offerte

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

We nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus
* Verplichte velden

sendVerzenden

done

Hartelijk bedankt!

We hebben uw aanvraag ontvangen, ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.