Sinds 1981 · Kleding & textiel bedrukken

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

T-shirts voor scholen en universiteiten

Verkoop bedrukte T-shirts en betaal je schoolreis!

T-shirts verkopen is de leukste en beste manier om je school-, eindejaars-, of studiereis mee te betalen en om geld voor een goed doel of sociaal project mee in te zamelen

In teefactory.nl bieden wij je voordelige prijzen aan die het mogelijk maken T-shirts te kopen die nadien aan aantrekkelijke prijzen herverkocht kunnen worden. Wij raden je aan om een maximum verkoopprijs van 10€ per stuk te hanteren, op deze manier verzeker je je ervan dat je T-shirts in veelvoud verkoopt aan je school of universiteit.

Naast het doel om geld in te zamelen, dragen deze T-shirts ook bij tot het groepsgevoel. De groepsfoto's van je klas of jaar waarbij iedereen hetzelfde T-shirt aanheeft, zijn een onvergetelijk aandenken aan je studiereis, skivakantie, schoolfeest of studentenvereniging.

In 1987 kwamen wij op het idee om aan scholen en studenten voor te stellen om via de verkoop van gepersonaliseerde T-shirts geld in te zamelen voor hun school of -studiereis. Sindsdien zagen wij duizenden studenten op reis vertrekken dankzij hun T-shirtverkoop.

Tips voor bedrukken van T-shirts voor je school- of studentenvereniging:

  • Let op prijs-kwaliteitsverhouding: Wanneer je T-shirts laat bedrukken voor verkoop of als aandenken is het de bedoeling dat deze jaren meegaan. Daarom is het belangrijk dat je voor kwaliteitsvolle producten en druktechnieken kiest. Maar maak je geen zorgen, onze prijzen zullen je versteld doen staan! Neem de tijd om onze catalogus eens te doorbladeren. Wij raden aan om T-shirts of sweaters van middelhoge tot hoge kwaliteit uit te kiezen. Zij zullen langer meegaan en dus meer gedragen worden. Onze prijzen zijn scherp en ook al neem je niet het allergoedkoopste T-shirt, dan nog blijven ze voordelig. Wij stellen de volgende modellen voor: Sol's Regent, Fruit Valueweight en bij sweaters: Sol's Snake en Sol's Slam.
  • Sterke designs: Een origineel en opvallend ontwerp is een must! In elke klas of groep is er wel iemand die uitstekend kan tekenen of met Photoshop kan werken en die zich aanbiedt om het design voor de T-shirts of sweaters te ontwerpen. Wie vindt het nu niet leuk om een zelfontworpen T-shirt te dragen!
  • Veelvoud aan kleur: Denk eraan dat je maten en kleuren zonder probleem kan combineren ook al heb je maar 1 ontwerp. Het lijkt dan alsof je een grotere variëteit aan kledingstukken aanbiedt.
  • Accessoires : Naast de T-shirts of sweaters is het leuk om ook petten, mutsen en tassen te bedrukken. Deze zijn voordeliger van prijs en hierbij moet je ook geen rekening houden met de maat.
De perfecte druktechniek

Wij raden je zeefdruk aan voor het bedrukken van je T-shirts of sweaters omdat deze methode snel en goedkoop is en kleurrijke resultaten geeft van uitstekende kwaliteit die nog lang in je garderobe zullen meegaan.;)

Uw offerte in minder dan 2 minuten
Vanaf 10 stuks

Wat wenst u?

Kies een product

Kleur

Hoeveelheid

Totaal aantal kledingstukken
0

addMeer producten toevoegen

Welk type product zoekt u?

Welk type bedrukking wenst u?

keyboard_arrow_rightVolgende

Wanneer dient u de bestelling te ontvangen?

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

Contactformulier

Details van uw offerte

Informatie van uw offerte

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

We nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus
* Verplichte velden

sendVerzenden

done

Hartelijk bedankt!

We hebben uw aanvraag ontvangen, ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.