teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Vanaf 21 december zijn we even op vakantie.

We zijn terug op 7 januari. Prettige feestdagen!

Promotionele T-shirts

Promotietextiel

Ieder jaar contacteren verschillende bedrijven ons om hun promotietextiel te bedrukken. Dit zowel om hun klanten te bedanken met een relatiegeschenk maar uiteraard ook om reclame te maken. Een kleine attentie van een winkel of bedrijf wordt door de klant steeds gewaardeerd en zeker wanneer het gaat over een hoogstaand relatiegeschenk van goede kwaliteit met een mooie opdruk. Vroeger werden er vele T-shirts bedrukt met enkel het logo van het bedrijf maar steeds vaker kiest de klant voor een interessant en origineel ontwerp. Hieronder wat meer tips voor het bedrukken van promotietextiel:

De prijs-kwaliteitsverhouding speelt een rol!

Wij begrijpen dat de meeste bedrijven budgetgebonden zijn en niet de duurste modellen met de hoogste kwaliteit uit onze catalogus kunnen kiezen, daarom bieden wij een groot gamma van T-shirts aan met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Indien je beslist om promotionele textiel te schenken is het belangrijk dat je niet kiest voor het goedkoopste product van de laagste kwaliteit omdat dan vaak net het tegenovergestelde bereikt wordt van je oorspronkelijke doel, het maken van goede reclame.
Wat raden wij aan?

T-shirts die een voordelige prijs hebben maar van goede kwaliteit zijn zoals bijvoorbeeld het model Sol's Regent of Fruit Value. Doordat deze een duurzame stof hebben, kunnen ze verschillende seizoenen gebruikt worden en dus ook langer reclame maken voor je merk of bedrijf.
Houd rekening met je klanten. Als er iets door de klant gewaardeerd wordt dan is het wel exclusiviteit en klantgerichtheid. De promotionele textiel moet voor de klant bestemd zijn. Ga bijvoorbeeld voor een vrouwelijke pasvorm wanneer je doelgroep uit een vrouwelijk publiek bestaat, kies voor technische T-shirts of tanktops indien het een sportschool betreft, organische kledingstukken voor ecologische evenementen enz...

Meer dan alleen maar T-shirts...

Onze promotionele T-shirts zijn onze best verkochte producten maar soms zijn er andere kledingstukken die beter aansluiten bij onze doelgroep. In onze textiel catalogus vind je andere opties, van petten en mutsen tot tassen en sjaaltjes...
¿Wat raden wij aan?

Wanneer je je liever geen zorgen maakt over de juiste maat of model is het een goed idee om tassen te schenken. Ze zijn handig, hebben maar 1 maat en worden veelvuldig herbruikt. Tote bags zijn bijvoorbeeld erg in trek en worden niet alleen gebruikt als boodschappentas maar ook echt als handtas. Met een mooi design zie je je promotietassen door de hele stad wandelen of reizen ze zelfs de wereld rond. Laat je bovendien verrassen door de prijs!

Mooi design

Zoals reeds vermeld is een mooi ontwerp essentieel. Bijna niemand draagt nog een T-shirt waar enkel een logo op staat, behalve om in te slapen of het huis in te schilderen. Vandaag de dag moet men zich wat meer inspannen om er zeker van te zijn dat het promotietextiel effectief gedragen wordt.
Wat raden wij aan?

Als je wil dat je klanten je promotionele kledij ook echt aantrekken zorg dan voor een goed design. Belangrijk is dat het ontwerp origineel is, de aandacht trekt en op zen minst draagbaar is.
Kies ook kleuren die representatief zijn voor je merk of bedrijf zodat de klant ook de link kan leggen tussen het kledingstuk en je bedrijf. Je kan producten kiezen uit onze catalgous in de kleuren van je bedrijf of je kan door ons een ontwerp laten bedrukken in deze kleuren.

De perfecte druktechniek

De meestgebruikte druktechniek voor promotietextiel is zeefdruk. Er zijn dan ook alleen maar voordelen verbonden aan deze techniek: Goedkoop, snel, duurzaam, van hoge kwaliteit en met spectaculaire resultaten!
Wat raden wij aan?

Met zeefdruk in 1 of 2 kleuren bereik je het beste resultaat aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Denk eraan: hoe groter de bestelling, hoe lager de eenheidsprijs! In onze werkplaats hebben wij voldoende capaciteit om bestellingen van duizenden stuks te verwerken.

Door de jaren heen hebben wij meer dan 30.000 bestellingen afgeleverd van alle soorten en maten aan diverse bedrijven uit alle sectoren, vaak met verbluffende resultaten!
Ook hebben wij samengewerkt met verschillende reclamebureau's aan originele promotie evenementen. Spiderman T-shirts voor Panini, pijama's voor een bekend koekjesmerk, kussenslopen voor een grote kussenfabrikant, Sboobidoo T-shirts voor Pepsico en veel meer...