Zeefdrukken van shirts

Het zeefdrukken van shirts is de meest traditionele manier voor het bedrukken van textiel, je verkrijgt een resistent en kwalitatief resultaat met levendige kleuren.

Het eerste wat men dient te weten bij zeefdruk is dat er hier kleur per kleur wordt bedrukt. Dit komt erop neer dat het design dient opgesplitst te worden in de verschillende kleuren, dit gezien we per kleur een aparte film en frame dienen te maken. Daarom is het een techniek voor de voordelige bedrukking van kleding met designs met weinig kleuren.

Bij middelgrote tot grote oplagen van online gepersonaliseerde shirts zal u merken dat de prijs zeer aantrekkelijk is, hoe groter de bestelling, hoe goedkoper de eenheidsprijs.


De resistentie bij gebruik en wassen is uitstekend: shirts met zeefdruk kunnen jaren meegaan zonder aan kwaliteit te verliezen. Het gevoel van de bedrukking is zacht en aangenaam.

Naast het personaliseren van shirts met korte mouw kan zeefdruk ook gebruikt worden bij tal van andere kledingstukken om gepersonaliseerde kleding van hoge kwaliteit te creëren. Van promotie en merchandising tot werkkleding en sportuitrustingen.


De levertijd van bedrukte shirts hangt af van verschillende factoren: hoeveelheid, beschikbaarheid van de gepersonaliseerde shirts of het type bedrukking dat werd gekozen. Maar dit zijn de levertijden die we in het algemeen kunnen aanbieden:

  • Normale Service: 15 kalenderdagen, gratis verzendkosten bij bestellingen vanaf € 300 (excl. verzendkosten/excl. BTW)
  • Snelle Service: 13 kalenderdagen
  • Express Service: 8 kalenderdagen

Dankzij de online bedrukking van shirts kan u shirts creëren voor promotie, merchandising of je eigen kledinglijn.


In onze werkplaats werken we met verschillende technieken voor de personalisatie van textiel. Naast zeefdruk bieden we onder andere ook digitale bedrukking, full print en borduurwerk aan. Stuur ons je design en we adviseren je graag verder over de geschikte techniek.

Wacht niet langer om te starten met je gepersonaliseerde shirts met zeefdruk!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *