Voordelig bedrukken van shirts

Het voordelig bedrukken van shirts hoeft niet moeilijk te zijn. Om het budget te beperken kan u kiezen voor een basic shirt en de shirts in zeefdruk bedrukken met 1 of 2 kleuren. Deze techniek biedt een kwalitatief resultaat voor een interessante prijs, zeker bij grote oplagen.

In ons voorbeeld van vandaag werd het shirt Fruit of the Loom Original gebruikt. Dit klassieke en originele model van Fruit of the Loom is een goedkoop basic shirt dat perfect is voor promotie.
Om uw gepersonaliseerde shirts extra in de kijker te zetten kan u kiezen voor een opvallende kleur zoals de azuurblauwe shirts die beschikbaar zijn in het uitgebreide gamma aan kleuren. De bedrukking in 1 kleur levert vervolgens een eenvoudig maar doeltreffend resultaat.


Voor wie op zoek is naar kwalitatieve shirts met bedrukking zijn er uiteraard ook nog veel andere opties, van het gemiddelde tot hoge gamma. Neem een kijkje in onze online catalogus van shirts om het geschikte model te vinden.
Uiteraard is de geschikte druktechniek ook afhankelijk van design, stuur ons daarom uw design en wij adviseren u verder. We hebben naast zeefdruk ook andere druktechnieken om zo goed mogelijk aan uw vraag te kunnen beantwoorden.

  • DTG digitale druk
  • Vinyl
  • Sublimatie
  • Full print
  • Borduren


Bezoek onze  online catalogus voor shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *