Shirts met gepersonaliseerde voorzak

Shirt met gepersonaliseerde voorzak blijven aan populariteit winnen en zijn op dit moment een goede keuze om succes te verzekeren. Heel wat grote en kleinere merken kiezen voor dit type personalisatie voor de zomercollectie.

Het bedrukken van de voorzak op een shirt gebeurt door middel van zeefdruk. Heel zorgvuldig en precies wordt het kleine design gepositioneerd op de voorzak voor een perfect resultaat.
Een geniaal resultaat, deze shirts met voorzak bedrukking. Hoewel de bedrukking zeer klein is, valt deze toch op en het resultaat is dan ook origineel. Een gegarandeerd succes in combinatie met shirts van hoge kwaliteit.De shirts van Stanley/Stella zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar kwalitatieve kleding. Vernieuwende modellen, duurzame productie en premium confectie. Het shirt Leads Pocket is gemaakt van 100% organisch katoen en heeft een gramgewicht van 155g/m2. Hier kunnen we tot 3 kleuren bedrukken op de voorzak. De kleurencombinaties zijn geweldig.


Om uw eigen kledingmerk op te starten raden we aan kleding van kwaliteit te kiezen, en de beste keuze zijn ecologische shirts. Hou in gedachten dat de consument steeds veeleisender wordt en kleding wil met een goede en moderne afwerking, een zacht gevoel en die resistent is. In onze online fashion catalogus kan u een fantastische selectie vinden:

  • Organische shirts
  • Fashion polo’s
  • Vintage sweaters
  • Ecologische tassen
  • Denim shirts
  • Hemden

Een onmisbare extra voor uw kleding zijn de gepersonaliseerde labels. Er zijn heel wat opties beschikbaar, van de klassieke stoffen labels tot de hedendaagse populaire optie van labels in zeefdruk:

Om uw shirts met gepersonaliseerde voorzak online te kopen kan u gewoon contact met ons opnemen. Stuur ons uw design en wij helpen u verder.

Bezoek onze  online fashion catalogus of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *