Shirts met een origineel design

Vandaag de dag zijn shirts met een origineel design soms moeilijk te vinden. Het is nochtans een must, zowel voor promotie als voor herverkoop is het noodzakelijk met iets verfrissend te komen.

In ons voorbeeld van vandaag zien we het design dat werd ontwikkeld voor Charme BV. De organisatie Charme uit Culemborg organiseert elk jaar kampen in Frankrijk met workshops om uw creatieve dromen waar te maken, dit voor zowel kinderen en volwassenen.
Het spelen met het contrast tussen de kleur van het shirt en de kleuren van het design levert een verbluffend resultaat. Er werd gekozen voor het shirt Roly Beagle, een shirt uit het gemiddelde gamma met een zeer interessante prijs-kwaliteitsverhouding. Een ideale keuze voor het bedrukken van grote oplagen.De bedrukking die u hier kan zien werd via zeefdruk uitgevoerd. Dit is onze meest gebruikte techniek. U kan shirts personaliseren via zeefdruk voor een zeer interessante prijs. Perfect voor niet al te moeilijke designs die over een beperkt aantal kleuren beschikken. Een snelle en kwalitatieve bedrukking tegen een interessante prijs.
Naast shirts liet Charme Culemborg ook sweaters en tanktops personaliseren. Er is een uitgebreid gamma in onze online catalogus, u zal ongetwijfeld vinden waar u naar op zoek bent.

  • Ecologische shirts
  • Gepersonaliseerde polo’s
  • Tote bags
  • Tweekleurige sweaters
  • Sportkleding
  • Werkkleding


En voor designers die op zoek zijn naar de beste kwaliteit kunnen we aanraden een kijkje te nemen in onze online fashion catalogus. De combinatie van een indrukwekkend design met een kledingstuk van hoge kwaliteit maken het eindresultaat compleet.

Bezoek onze  online textiel catalogus of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *