Personalisering textiel met DTG

Bij Phoenix Teefactory zijn wij experten in het bedrukkken van kleding met zeefdruk, en hebben wij al jaren eraring in het bewerken van textiel op deze wijze. Maar ons vakmanschap beperkt zich absoluut niet enkel tot deze druktechniek en wij bieden nog veel meer verschillende mogelijkheden aan. Naast sublimatie, Flex – en Flock transfer, Full print en Rhinestone zijn wij ook helemaal fan van personalisering met DTG.


Wil je een T-shirt bedrukken met een foto in kleur, dan is DTG de geschikte methode voor een spectaculair resultaat. Via een speciale printer van hoge resolutie wordt de inkt meteen op de stof gedrukt. Op deze manier kunnen wij zeer gedetailleerde foto’s of ontwerpen met kleurschakeringen
en schaduwen weergeven zonder kleurlimiet!


Boven en onder zie je een voorbeeld van bedrukte T-shirts in full colour met een spectaculair ontwerp in DTG.


Ook het personaliseren van sweaters in DTG is in opmars en zoals je kan zien op de foto wordt het ontwerp gedrukt in een maximale definitie en worden de schaduwen en kleine details zelfs op een donkere stof perfect weergegeven.


Is je budget eerder beperkt, kies dan voor bedrukte tote bags in DTG . Op deze manier kan je deze iets duurdere druktechniek combineren met een goedkooper product maar ben je toch nog steeds zeker van een fantastisch effect.. Bij dit schitterende ontwerp werd er gekozen voor de Jassz Beech natural en het eindresultaat spreekt voor zich.


Wil je meer weten over het ontwerpen van mooie designs met DTG, twijfel er dan niet aan om ons te contacteren en wij helpen je graag verder!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *