Online gepersonaliseerde shirts

Online gepersonaliseerde shirts creëren is snel, eenvoudig en voordelig. We hebben het perfecte shirt voor elk type vereniging, NGO, club, groep of team.

Het geschikte shirt om te bedrukken kiezen is de eerste stap. We hebben een zeer uitgebreid gamma, u kan dus eenvoudig het geschikte shirt vinden voor uw budget, stijl en doelpubliek. In onze online catalogus van shirts kan u filteren op model, type, stijl, kleur en merk.
Het shirt Miss is een uitstekende keuze om shirts te bedrukken voor dames. 100% katoen met een gramgewicht van 150g/m2 en beschikbaar in een zeer groot gamma aan kleuren.

In onze online calculator kan u per product verschillende berekeningen gaan maken voor het online bedrukken van shirts, dit met zeefdruk of DTG bedrukking. De volgende informatie hebben we nodig:

  1. Het gewenste model, de kleur en de maten.
  2. Indien u de kleding met of zonder bedrukking wenst. Voor kleding met bedrukking kan u het aantal kleuren kiezen voor zeefdruk, of u kiest DTG voor een bedrukking zonder kleurlimiet.
  3. Het design in optimale kwaliteit. Ideaal zijn vectoriale bestanden (Illustrator, Freehand of Corel Draw) met getraceerde lettertypen of bestanden in formaat van bedrukking (jpeg, tiff of psd) met resolutie van 300ppi.
  4. Kies de gewenste leverservice (Standaard, Snel of Express) en klaar. Wij doen de rest!


Bedrukking in zeefdruk is de techniek die het meest wordt gebruikt voor voordelige gepersonaliseerde shirts. Goede resultaten van hoge kwaliteit zonder te dienen beschikken over een groot budget.


Daarbovenop kan u hetzelfde design op shirts van verschillende kleuren bedrukken zonder extra technische kosten. Wat wil zeggen dat er geen extra kosten zijn voor films of zeefdrukramen indien het design exact hetzelfde blijft.

Indien u nog meer vragen hebt dan staat ons team klaar om u verder te helpen. Aarzel niet om ons te contacteren.

Bezoek onze  catalogus voor gepersonaliseerde shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *