Goedkope werk T-shirts voor winkels en bedrijven

Een uitstekende manier om als bedrijf naamsbekendheid te verwerven en meteen je werknemers van werkkleding te voorzien ,is het bedrukken van werk T-shirts in zeefdruk. Dit kan bovendien op een zeer goedkope manier als je kiest voor een opdruk in 1 kleur waardoor de technische kosten zeer beperkt blijven. Bij zeefdruk moet er per kleur namelijk een nieuw zeefdrukraam worden aangerekend of een technische kost voor een kleurwissel, maar indien je voor 1 kleur kiest valt deze kost enorm goed mee.


Het bedrijf Mont Royal, een tomatenkwekerij koos voor zo’n eenvoudige opdruk in een felle kleur waarbij de bedrijfsnaam vermeld wordt en de werknemers goed zichtbaar zijn Daar tijdens het werk de kleding snel groen wordt van het gewas, werd er gekozen voor een groene opdruk op een donker T-shirt zodat het vuil niet meteen zo zichtbaar is. Dit zijn natuurlijk zaken waar je als bedrijf rekening mee dient te houden bij het personaliseren van werkkleding.

Een factor waar je ook mee moet rekening houden is de kwaliteit van het T-shirt. Omdat deze vaak gewassen worden, raden wij T-shirts aan met sterke stof die vaak gewassen kunnen worden. Meestal raden wij hiervoor T-shirts van Fruit of the Loom aan omdat dit merk werkt met een iets ruwere en duurzame stof die wasbestendig is en dus vele wasbeurten kan doorstaan. Bij Mont Ryal werd er gekozen voor het model Fruit Premium met een iets hoger gramgewicht en met garen van Belcoro voor extra duurzaamheid.


Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd T-shirt met de naam van je winkel of bedrijf, laat je dan adviseren door ons team van experten. Stuur ons je logo toe en laat ons weten in wat voor bedrijf je werkt en wij informeren je over graag over het beste model en de beste druktechniek voor het leukste resultaat.

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *