Gepersonaliseerde tweekleurige t-shirts

Voor wie op zoek is naar kledij die eruit springt stellen we deze gepersonaliseerde tweekleurige t-shirts voor. Onmogelijk om ze niet op te merken! 🙂

Tweekleurige shirts bedrukken is toegankelijk voor iedereen gezien deze beschikbaar zijn aan een aantrekkelijke prijs, dus niet gelimiteerd tot designers en kledingmerken. U kan deze ook gebruiken als werkkledij, op evenementen, als merchandising voor bands of als promotionele t-shirts.
Om een nog opvallender resultaat te verkrijgen kan u de kleur van het design aanpassen aan de contrasterende zones van uw gepersonaliseerde t-shirts, zoals in dit voorbeeld:

Deze personaliseerbare contrasterende t-shirts bieden een moderne, casual en informele snit en zijn opnieuw een rage in de mode-wereld. U hebt ze zeker in tal van winkels gezien. 😉
Deze Ringer shirts zijn van het welgekende merk Fruit of the Loom, een wereldwijde referentie in de textiel. De mouwnaden en kraag beschikken over contrasterende kleuren en er is een keuze uit verschillende combinaties. En dat is niet alles: de meer gesloten Hilo Belcoro mesh zorgt ervoor dat bedrukking via zeefdruk er perfect uit ziet.


Om tekst of eenvoudige logo’s met weinig kleuren te bedrukken is textiel zeefdruk zonder twijfel de methode met de beste prijs-kwaliteitverhouding om online t-shirts te personaliseren.


Een advies om te besparen: indien u over een aangepaste prijsopgave beschikt, limiteer uw designs dan tot 1 of 2 kleuren en combineer met de kleur van de shirts om te bedrukken. Minder is meer!
Om er zeker van te zijn dat uw tweekleurige t-shirt wordt bedrukt op de manier die u wenst staat ons team van designers klaar om u een virtueel proefvoorbeeld voor te bereiden. Zo ziet u hoe het design er uit zal zien op het kledingstuk en kan u ook de afmetingen, kleuren en positie van de bedrukking bevestigen.


We herinneren u aan onze levermogelijkheden voor gepersonaliseerde kledij in Nederland:

  • Normaal: 15 dagen, gratis vanaf 300€
  • Snel: 13 dagen
  • Express: 9 dagen
  • Flash: vanaf 5 werkdagen

Ga de volledige details met betrekking tot de levermogelijkheden na in onze verkoopsvoorwaarden.

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *