Gepersonaliseerde tassen voor huwelijken

Indien u uw charmant huwelijk aan het voorbereiden bent en u nog niet beslist hebt welk cadeau te geven aan de gasten, dan zijn we zeker dat deze gepersonaliseerde tassen voor huwelijken u zullen inspireren.

Gelukkig zijn de geschenken voor huwelijksgasten veel gewijzigd en worden niet langer enkel dingen cadeau gegeven waar u later niks mee weet te doen.
Al een hele tijd wordt gekozen voor originele, nuttige en mooie geschenken zoals snoepjes, aromatische kaarsen, een klein boekje,… De gepersonaliseerde stoffen tassen zijn perfect om te vullen met kleine details. Daarnaast kunnen deze later ook gewoon hergebruikt worden.

Een inspirerende zin, de initialen van het huwelijkspaar of een mooi en romantisch design zijn de meest populaire keuzes voor het bedrukken van tassen voor huwelijken. Maar deze keuze laten we graag over aan het gelukkige paar.
Deze gepersonaliseerde stoffen tassen beschikken over een mooie ruwe kleur dankzij het onbehandelde katoen, dit zorgt voor een zeer mooi contrast met de bedrukking in zeefdruk:


Vanaf slechts 10 stuks kan u uw huwelijksgeschenken bedrukken in zeefdruk. En hoe groter de bestelling, hoe goedkoper per stuk.
Het model dat u hier ziet is de tas WM maat M, de afmetingen (30x45cm) maken deze voldoende groot voor tal van zaken: een klein cadeautje, een snack, drankje, kaarten, folders,… Daarnaast zijn deze katoenen tassen om te bedrukken ook beschikbaar in het zwart.


We nodigen u uit een kijkje te nemen in onze uitgebreide catalogus vanpersonaliseerbare tassen om inspiratie te krijgen voor uw gepersonaliseerde huwelijksgeschenken. Dit is een kleine selectie uit ons aanbod:

  • Tas Beech: een klassieke tas met lange draaglussen, voordelig en resistent.
  • Tas Kairo: een tas met korte draaglussen, 100% katoen.
  • Tas Holden: een jutte wijntas, origineel en apart
  • Tas Fame: French Terry tas, beschikbaar in 3 kleuren

Indien u wenst te starten met het bedrukken van tassen voor huwelijksgasten dan hoeft u ons enkel het design te sturen en wij helpen u verder!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde Tassen of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *