Gepersonaliseerde tassen voor flessen

Op zoek naar een leuke attentie? Het hoeft geen Kerstmis te zijn om uw klanten of vrienden te verrassen, deze gepersonaliseerde tassen voor flessen bieden de perfecte afwerking.

Een mooi geschenk zoals een goede fles wijn of cava moet aangeboden worden met de juiste verpakking. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot het bedrukken van flessentassen met het logo van uw bedrijf.
Deze gepersonaliseerde tassen bieden niet enkel extra publiciteit voor uw bedrijf, dit handige extraatje zorgt er ook voor dat uw klanten het cadeau comfortabel mee kunnen nemen.

We hebben reeds voor heel wat verschillende gelegenheden tassen voor wijnflessen bedrukt: voor bedrijven, huwelijken, verenigingen, clubs, etc. Met een minimum bestelling van slechts 10 stuks blijven deze binnen het bereik van iedereen.
Een van de meest voordelige opties voor het bedrukken van tassen voor flessen is de tas Varien. Gemaakt van non-woven weefsel en geschikt voor een fles van 75cl:

Gezien de compositie van deze tassen raden we aan om deze te personaliseren via zeefdruk. De perfecte keuze voor uw logo of slogan. Bedrukking in zeefdruk in 1 kleur levert zeer goede resultaten op non-woven:

Daarbovenop werden in deze bestelling gepersonaliseerde katoenen tasjes toegevoegd. U kan deze opvullen met zoetigheden, een notitieboekje of een andere kleine attentie die het best aansluit bij uw bedrijf.


Neem een kijkje in onze online catalogus van tassen, er zijn heel wat opties:

  • Voordelige tote bags
  • Rugzakken
  • Stoffen tassen
  • Mini tasjes
  • Shopping bags

Creëer uw gepersonaliseerde tassen met uw eigen logo!

Bezoek onze  catalogus voor gepersonaliseerde tassen of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *