Gepersonaliseerde stoffen tassen

Vandaag stellen we u een speciale optie uit onze online catalogus van tassen voor: de gepersonaliseerde stoffen tassen!

Deze tassen met korte draaglussen kunnen de perfecte aanvulling zijn voor de promotie van een bedrijf of evenement, maar zijn ook geschikt als verpakking voor winkels. Het is altijd belangrijk om de klant te verrassen, dit tot in het kleinste detail. 😉
De bedrukte katoenen tassen zijn resistent, mooi, opvallend en zal u blijven gebruiken, in tegenstelling tot plastic tassen die we blijven opstapelen in de kast.

De tas Kairo is beschikbaar in verschillende kleuren, zo kan u de kleur kiezen die het best aansluit bij uw logo of design. Daarbovenop zijn deze mini tote bags ongelofelijk voordelig bij grote oplagen.


Daarnaast zijn deze tassen om te bedrukken ook crèmekleurig beschikbaar, prachtig en elegant.
Om een druktechniek te kiezen, houden we altijd rekening met het type design dat u wil bedrukken. In de meeste gevallen gaan we zeefdruk gaan kiezen voor de meeste kledingstukken, dit voor de uitgebreide mogelijkheden die deze techniek biedt en de lage prijs.
Zeefdruk is geschikt voor logo’s, teksten en niet al te ingewikkelde designs: dit wil zeggen dat het bijvoorbeeld moeilijk is om foto’s te printen op onze personaliseerbare tassen met deze techniek. In dit geval wordt het design het best vereenvoudigd, zonder schaduw of degradaties. 🙂

Er zijn ook andere alternatieven voor het online personaliseren van tassen, zoals vinyl of quadritrans. Indien u twijfels hebt, dan staat ons team klaar om u te helpen de meest geschikte techniek uit te kiezen.
Onze standaard levertijd bedraagt 15 dagen. Maar voor meer dringende bestellingen van uw gepersonaliseerde tassen zijn er ook andere opties:

  • Snel: 13 kalenderdagen
  • Express: 9 kalenderdagen (toeslag van 15%)
  • Flash: vanaf 5 werkdagen indien de bestelling werd bevestigd voor 11u ’s morgens (minimum toeslag van 25%)


Kijk onze verkoopsvoorwaarden na voor alle details en prijzen met betrekking tot de levering.
Tassen bedrukken is eenvoudig, goedkoop en snel! 😀

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde Tassen of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *