Gepersonaliseerde stoffen tassen

Een mooie, nuttige en resistente verpakking: gepersonaliseerde stoffen tassen bieden tal van voordelen. Daarom worden deze dan ook steeds populairder, dit voor tal van toepassingen.

We hebben gepersonaliseerde tassen in verschillende formaten beschikbaar. De tassen uit het gamma van Westford Mill zijn beschikbaar van XS tot XL, zo is er een optie voor elk product.

  • Tas Westford Mill XS
  • Tas Westford Mill S
  • Tas Westford Mill M
  • Tas Westford Mill L
  • Tas Westford Mill XL

Zowel om cadeau te geven of voor herverkoop, de online gepersonaliseerde tassen voegen een meerwaarde toe en verbeteren het imago van uw merk. Daarbovenop krijgt u extra publiciteit, een extra verklaring voor de populariteit van dit product.

Bedrukte tassen zijn ook perfect als geschenk voor uw huwelijksgasten. De kleinste tasjes zijn bijvoorbeeld ideaal voor cadeautjes als een kaars of snoepjes. En de grotere tassen kunnen gebruikt worden als welcome bag of recovery bag.

Er is een groot aanbod aan tassen om cadeau te geven of voor promotie in onze online catalogus van tassen:

  • Katoenen tassen
  • Non-woven tassen
  • Opvouwbare tassen
  • Shopping bags
  • Tote bags

Als cadeau voor de huwelijksgasten wordt vaak gekozen voor tassen van 100% katoen met bedrukking. Dit zeker dankzij de ongelofelijk interessante prijs, dit zowel voor kleine als grote bestellingen. Gezien deze tassen over een vaste maat beschikken raden we aan om te kiezen voor middelgrote tot grote tassen, zo bent u zeker van de beste prijs voor uw gepersonaliseerde tassen.

Om stoffen tassen te personaliseren kunnen verschillende druktechnieken gebruikt worden. De meest gebruikte techniek is zeefdruk, dit dankzij de kwalitatieve bedrukking voor een interessante prijs.

Bij de personalisatie van tassen met zeefdruk kunnen logo’s, designs en teksten in verschillende kleuren bedrukt worden. Waar we wel rekening mee dienen te houden is dat deze techniek niet geschikt is voor designs met schaduwen of degradaties, dit gezien enkel vlakke kleuren bedrukt kunnen worden.Maar er zijn ook andere opties: zoals gepersonaliseerde tassen borduren voor eenvoudige designs, of copitrans voor tassen met designs met veel kleuren voor promotie.

We herinneren u er graag aan dat u tassen met bedrukking kan verkrijgen vanaf slechts 10 stuks. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende prijsopgave. U kan ons de gewenste tas, aantal en uw design toesturen en wij helpen u graag verder.

Start nu met het personaliseren van tassen voor uw merk, bedrijf of winkel. We hebben een uitgebreid aanbod in onze catalogus, perfect voor evenementen, bands, designers, promotie en verenigingen.

Bezoek onze  catalogus voor gepersonaliseerde tassen of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *