Gepersonaliseerde sporthanddoeken

Licht, fijn en absorberend: de perfecte karakteristieken voor gepersonaliseerde sporthanddoeken. Een onmisbaar accessoire tijdens het sporten!

Microfiber is een synthetische stof die zeer effectief water, stof en vuil absorbeert. Hierdoor kunnen deze gebruikt worden als schoonmaakdoekjes tot gepersonaliseerde fitness handdoeken.
Bedrukte microfiber handdoeken nemen weinig plaats in en passen dus in elke tas of rugzak. Daarbovenop drogen deze zeer snel, perfect om mee te nemen op reis.

Handdoeken voor promotie zijn een uitstekend idee als u uw gym of evenement extra reclame wenst te geven. Een kleine attentie die zeker op prijs wordt gesteld. Een ideaal geschenk om cadeau te geven bij de inschrijving van een evenement.
U kan kiezen tussen heel wat kleuren en ook verschillende formaten voor uw online gepersonaliseerde handdoeken.


Om voordelig handdoeken te bedrukken gebruiken we zeefdruk in 1 kleur. Onze top druktechniek garandeert resultaten van hoge kwaliteit en duurzaamheid. We kunnen op deze manier logo’s, teksten en eenvoudige designs bedrukken.

Hoe meer handdoeken met zeefdruk u aanschaft, hoe lager de stukprijs!
En kijk wat een fantastisch resultaat werd bekomen bij deze gepersonaliseerde sporthanddoeken:In onze online catalogus van sportkleding kan u tal van opties vinden om de bestelling van uw bedrukte handdoeken uit te breiden. Zoals zwembroeken, technische shirts, joggingbroeken tot zelfs volledige voetbaloutfits!

Bezoek onze  catalogus voor sportkleding of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *