Gepersonaliseerde softshells

Waterbestendig, waterdicht en ademend: slechts enkele van de voordelen die gepersonaliseerde softshells bieden.

Indien je nog niet meteen zeker bent wat een softshell precies is: geen zorgen, we geven je wat extra informatie. Veel gebruikt bij bergsporten en als gepersonaliseerde werkkleding, is de softshell een kledingstuk dat bestaat uit 3 lagen:

  • Buitenste laag: normaal gezien uit 100% polyester of nylon, verzorgt de waterdichtheid.
  • Middelste laag: ademend, winddicht membraan dat voorkomt dat de koude binnendringt in de binnenste laag.
  • Binnenste laag: een fleece laag die ervoor zorgt dat de lichaamswarmte wordt behouden.


Dit type weefsel werd ontwikkeld als kleding voor sportactiviteiten in open lucht, zoals bijvoorbeeld trekking, fietsen of bergsporten. Maar dankzij de vele voordelen wordt deze ondertussen ook gebruikt bij werkkleding met personalisatie.

Softshells met bedrukking zijn licht en flexibel, dit om comfortabel te kunnen werken in een koude omgeving en tegelijkertijd ook beschermd te blijven tegen kou, regen en wind. De moderne urban snit maakt het daarnaast mogelijk om deze ook dagdagelijks te gebruiken.


Bedrukte softshells zijn een premium kledingstuk die de investering waard zijn. We raden een druktechniek van hoge kwaliteit aan om de beste resultaten te bekomen.

Gezien de karakteristieken van dit type weefsel kunnen we zeefdruk of borduurwerk aanraden, zo voeg je een extra waarde toe aan je softshell. In dit voorbeeld tonen we softshells met zeefdruk in 1 kleur:De bedrukking met zeefdruk kan gebruikt worden om logo’s zoals deze te reproduceren, designs zonder degradaties of ingewikkelde details. De resultaten zijn mooi en duurzaam.

Neem een kijkje in onze online catalogus van softshells en kies je favoriete softshell om te personaliseren met het logo van je bedrijf, vereniging of sportclub.

Je kan reeds vanaf 10 stuks softshells met of zonder bedrukking verkrijgen. Contacteer ons en we geven je graag een vrijblijvende prijsopgave mee!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde softshells of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *