Gepersonaliseerde shirts voor verenigingen

Een goede zichtbaarheid is belangrijk voor uw leden of medewerkers. Daarom wordt steeds meer gekozen voor gepersonaliseerde shirts voor verenigingen.

Dat is ook precies waar Popcentrum Jacobiberg uit Arnhem voor heeft gekozen. Voor alles wat met cultuur of muziek te maken heeft kan je terecht bij Jacobiberg: van muzieklessen tot culturele samenwerkingen.

Voor hun Open Dag kozen ze ervoor om gepersonaliseerde shirts te maken met hun logo op de voorzijde en het woord “Crew” op de achterzijde. Zo konden hun medewerkers eenvoudig gespot worden door de bezoekers.


We raden steeds aan om zeker een shirt van goede kwaliteit te kiezen voor uw kleding met personalisatie. In dit voorbeeld zien we het shirt Gildan Premium, een klassiek shirt met ronde hals en hoog gramgewicht en een zeer interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

De bedrukking werd in 1 kleur in zeefdruk uitgevoerd, dit zowel op de voor -als achterzijde. Dit voor een kwalitatief en mooi resultaat. Het contrast tussen het paarse shirt en de gele bedrukking is fantastisch! Zichtbaarheid gegarandeerd!

Zeefdruk is de perfecte techniek voor het bedrukken van niet al te ingewikkelde designs met een beperkt aantal kleuren. Een uitstekende bedrukking tegen een interessante prijs. Uiteraard bieden we ook andere technieken voor de bedrukking van shirts:

  • Digitale druk
  • Borduren
  • Vinyl
  • Full print
  • Sublimatie
  • Rhinestone kristaldruk

Nog niet meteen zeker voor welk type kledingstuk of bedrukking te gaan voor uw gepersonaliseerde kleding? Dan nodigen we je uit even onze tips te bekijken. Gegarandeerd kan je hier wat inspiratie vinden.


Neem gerust een kijkje in onze online catalogus voor uw favoriete shirt. U kan snel en eenvoudig uw prijsopgave online berekenen. Of neem contact op met ons team en we stellen met veel plezier een vrijblijvende prijsopgave op maat voor u op.

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *