Gepersonaliseerde shirts voor illustratoren

We krijgen steeds meer de vraag naar gepersonaliseerde shirts voor illustratoren. We laten u vandaag het resultaat zien van de bedrukking voor illustrator Josan.

Met textiel zeefdruk werd voor een prachtige bedrukking gezorgd van de spectaculaire illustraties van Josan. De fijne lijnen en kleine details zijn perfect en volledig in overeenstemming met het originele design.
Shirts bedrukken met zeefdruk is de meest gekozen optie bij designers en illustratoren. Een toegankelijke prijs, de kwalitatieve afwerking en de duurzaamheid van de bedrukking zijn maar enkele van de voordelen van deze techniek.

Voor het online bedrukken van shirts met zeefdruk moeten we er rekening mee houden dat elke kleur van het design apart wordt bedrukt. Voor elke kleur dient dus een aparte film en zeef gemaakt te worden. Dit wil zeggen: hoe meer kleuren, hoe hoger de technische kosten. Daarom raden we aan om te bedrukken met 1 tot 3 kleuren.Voor gepersonaliseerde shirts voor herverkoop is het beter om niet te kiezen voor basic kleding die eerder geschikt is voor promotie. U kiest het best een kledingstuk van goede kwaliteit.
In onze online catalogus van shirts kan u heel wat opties vinden, we werken samen met de beste merken om u een zo groot mogelijk aanbod te kunnen bieden van shirts van hoge kwaliteit:

  • Shirts Stanley/Stella
  • Shirts Anvil
  • Shirts American Apparel
  • Shirts Tee Jays
  • Shirts Clique
  • Shirts Bella

Premium gepersonaliseerde shirts garanderen een fantastische bedrukking en uw klanten zullen zonder twijfel tevreden zijn met zowel het design als het kledingstuk.

In deze korte video kan u zien hoe het design voor deze shirts met personalisatie werd ontwikkeld:

Bezoek onze  catalogus voor gepersonaliseerde shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *