Gepersonaliseerde shirts voor horeca

Het klassieke uniform met wit hemd en zwarte broek voor obers is ondertussen een beetje verouderd en wordt dat ook niet meer gebruikt door tal van bars en restaurants. Er wordt reeds vaak gekozen voor gepersonaliseerde shirts voor horeca.

Bedrukte werkkleding geeft een iets minder formele look en is dan ook perfect voor bijvoorbeeld cafetaria’s of ijssalons.

Het is niet de eerste keer dat we gepersonaliseerde werkkleding produceren voor González & Co, een Mexicaans restaurant in Barcelona. Ze zetten steeds in op een verzorgde en moderne look, hun shirts met bedrukking mogen er dan ook zijn:

Bij werkkleding voor horeca is het belangrijk met 2 factoren rekening te houden: de kleding dient comfortabel en resistent te zijn. Deze shirts worden dagelijks gebruikt en dan ook vaak gewassen, daarom dienen zowel het kledingstuk als de bedrukking van hoge kwaliteit te zijn.

Voor de bedrukking van hun professionele shirts koos González & Co dan ook voor een shirt met een hoog gramgewicht, het shirt B&C New 190: met Europese snit, uit dikke stof, uit 100% katoen en beschikbaar in een uitgebreid gamma aan kleuren.


Voor de personalisatie van shirts voor restaurants raden we zeefdruk aan. Deze techniek is duurzaam, voordelig en levert een mooie afwerking.

Bij zeefdruk wordt elke kleur van het design gescheiden om deze apart te gaan bedrukken. Dit komt er op neer dat hoe minder kleuren in het design zitten, hoe voordeliger de bedrukking. Deze methode is ideaal voor het bedrukken van shirts van hoge kwaliteit.


Shirt met bedrukking voor horeca kunnen in tal van toepassingen en zaken gebruikt worden: bars, pubs, cafetaria’s, restaurants, food-truck,… Het perfecte uniform voor praktisch elke gelegenheid.

Gepersonaliseerde horeca kleding is essentieel voor de creatie van de geschikte look voor uw bedrijf, naast shirts zijn er trouwens nog heel wat andere opties:

  • Gepersonaliseerde sweaters
  • Gepersonaliseerde petten
  • Gepersonaliseerde schorten
  • Gepersonaliseerde bandana’s


Wil je shirts personaliseren voor je restaurant? Neem dan meteen contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave, ons team adviseert je met veel plezier verder.

Bezoek onze online catalogus of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *