Gepersonaliseerde nekwarmers

De zomer is weer veel te snel voorbij en we moeten ons alweer gaan voorbereiden op een natte herfst en koude winter. Wil je dat toch in stijl doen, dan zijn onze gepersonaliseerde nekwarmers een uitstekend complement.

Ze mogen dan wel nekwarmer heten, maar deze buisvorimge sjaaltjes in Full Print kunnen op veel verschillende manier en plaatsen gedragen worden.: Als haarband, bandana, polsband… mogelijkheden genoeg!
Deze bedrukte nekbanden zijn zeer populair bij motorclubs, studentenverenigingen en wandelclubs. Ook worden ze vaak besteld door bedrijven voor opdrachten bij teambuilding. Verder worden ze ook vaak weggeschonken als relatiegeschenk bij reisagentschappen, of als aandenken van een verjaardag of trouw.

De stof die gebruikt wordt bij deze nekwarmers in full print is 100% polyester met soft touch zodat ze als katoen aanvoelen.
Ook al kunnen ze bedrukt worden met zeefdruk, wij raden toch een full colour opdruk met full print aan omdat we daarmee prachtige resultaten verkrijgen.
Naast de kleurrijke ontwerpen heeft de full print nog andere voordelen:

  • Elke foto, ontwerp, logo of illustratie kunnen worden bedrukt zonder kleurlimiet.
  • Wij kunnen je logo over de gehele sjaal weergeven
  • De opdruk is niet voelbaar
  • De stof is ademendIn onze online catalogus van bedrukbara sjaals kan je nog andere producten terugvinden zoals sjaals, bandanas en zelfs Japanse hoofdbanden die gebruikt kunnen worden voor op jeugdbewegingen, de scouts, verschillende soorten sportevenementen en clubs. Stuur ons je logo of ontwerp en maak je eigen gepersonaliseerde nekwarmer online.

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *