Gepersonaliseerde Lanyards voor bedrijven

Eén van onze nieuwe producten in onze catalogus voor Full print zijn de personaliseerbare lanyards voor bedrijven.

Lanyards zijn de klassieke nekbanden voor accreditaties die meestal gedragen worden op beurzen, evenementen of gratis worden weggeschonken als publiciteitsstunt op congressen, festivals in musea of bij reisagentschappen.

Deze gepersonaliseerde ID-kaarthangers zijn zeer effectief om de organisatie van een evenement of een georganiseerde reis te identificeren, en dragen eveneens bij tot het verschaffen van naamsbekendheid aan een bedrijf, agentschap of evenement.
De reisorganisators vzan Mellow Travel , die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van honderden jongeren tijdens hun reizen, hebben zich ervan verzekerd dat hun staff makkelijk te herkennen is danzkij hun originele T-shirts en gepersonaliseerde lanyards in full print die zij hiervoor speciaal lieten bedrukken.


Voor het bedrukken van lanyards gebruiken wij de druktechniek full print waarmee de volledige oppervlakte in full colour bedrukt kan worden.
De opdruk in full print is zowel bij T-shirts als bij de nekbanden volledig onuitwisbaar, zelfs na verschillende meerder wasbeurten. Deze druktechniek wordt daarom ook steeds populairder en kan worden toegepast op het personaliseren van verschillende soorten textiel en accesoires:

  • T-shirts
  • dekens
  • bandana’s
  • handdoeken
  • zakdoeken
  • hachimaki ( Japanse hoofddoek)
  • lanyards

Zoals jullie bovendien kunnen zien op deze foto van de bedrukte accreditatie linten Zorgt de samenstelling van 100% polyester voor een mooi en blinkend resultaat met zeer levenige kleuren.


Bereken zelf je prijsopgvae in onze full print catalogus voor goedkope lanyards. Je kan deze al bestellen vanaf een minimum van 25 stuks.

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *