Gepersonaliseerde hesjes

Voordelig, comfortabel en praktisch: gepersonaliseerde hesjes kunnen van pas komen in evenementen zoals marathons, festivals of toernooien.

Deze voordelige hesjes met personalisatie brengen enkele mooie voordelen met zich mee. Dankzij de unieke maat kunnen deze door iedereen gebruikt worden, dit zonder u zorgen te hoeven maken om de maten. De brede pasvorm maken deze ook geschikt voor gebruik zowel in zomer als winter (boven andere kleding), perfect indien u deze wenst te gebruiken voor verschillende edities van een evenement.

De online bedrukte hesjes zijn beschikbaar in een interessant gamma aan kleuren, een goede optie om bijvoorbeeld de medewerkers en de security duidelijk zichtbaar te maken. En er zijn ook hesjes in kindermaten beschikbaar voor wie op zoek is naar hesjes voor kids.


U kan kiezen uit verschillende sportieve hesjes voor promotie:

  • Hesje Tec18: de goedkoopste hesjes voor personalisatie uit onze catalogus.
  • Tweezijdig hesje Tec3B: deze sportieve hesjes om te trainen zijn perfect voor de kids, een interessante prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Non-woven hesje Cambex: ideaal voor elk type evenement, deze goedkope gepersonaliseerde hesjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Al onze hesjes kunnen gepersonaliseerd worden via zeefdruk, zoals u hier kan zien in ons voorbeeld:


Voor het voordelig bedrukken van hesjes is zeefdruk de beste optie voor het reproduceren van eenvoudige logo’s of teksten in 1 kleur.

Zichtbaarheid is uitermate belangrijk bij hesjes voor sportevenementen. Daarom kiest u het best voor een opvallende kleur en dit een combinatie met een contrasterende bedrukking:

Er zijn heel wat opties voor gepersonaliseerde sportkleding in onze catalogus van sportkleding voor bedrukking. Aarzel niet om een kijkje te nemen in de catalogus.

Uw gepersonaliseerde hesjes zijn beschikbaar met of zonder bedrukking vanaf reeds 10 stuks.

Bezoek onze  online catalogus voor sportkleding of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *