Gepersonaliseerde gymtassen met koorden

Ben je op zoek naar eens iets anders dan de populaire tote bags om te bedrukken met je logo of ontwerp, dan kunnen deze leuke, gepersonaliseerde gymtassen met koorden aan de zijkant een duurzaam en goedkoop alternatief bieden.

In onze online catalogus voor tassen vind je verschillende soorten rugzakken om te bedrukken terug uit verschillende samenstellingen zoals katoen, polyester of non- woven zoals het model dat wij je vandaag voorstellen.
Deze non- woven tas is gemaakt uit een poreus en licht glansmateriaal dat toch sterk is en vooral gebruikt wordt in de medische sector of in de schoonmaakservice omdat het makkelijk afwasbaar en dus hygiënisch is. Bovendien is deze stof goedkoop en dus uiters geschikt voor het creëren van promotionele tassen.

Deze vlakke, bedrukbare rugzakken zijn zeer gebruikelijk op evenementen, festivales en beurzen: meestal worden ze geschonken aan de aanwezigen als goodybags met flyers, kaartjes, staaltjes, kortingsbonnen en zelfs snacks erin. Ze zijn tegen alles bestand!
De Hera gymtas is ons meest economische model van alle personaliseerbare tassen die wij aanbieden, en beschikbaar in diverse kleuren zodat jullie de juiste kiezen die het beste past bij je design.


Door de samenstelling van het materiaal van deze tassen raden wij aan om bij de personalisering van gymtassen te kiezen voor zeefdruk met maximum 2 kleuren. Om de technische kosten te drukken kan je bijvoorbeeld de kleur van de tas zelf gebruiken als achtergrond voor je ontwerp.
Deze druktechniek is ook perfect geschikt voor het drukken van grote oplagen zonder aan kwaliteit in te boeten


Wij raden aan om steeds voor kledingstukken of items te kiezen die goed aansluiten bij de gelegenheid en het type van evenement, congres of beurs. Meestal is het bedrukken van tassen een veelzijdige optie die voor de meeste bedrijven geschikt is, maar er zijn natuurlijk nog veel meer alternatieven waar je voor kan kiezen:

  • T-shirts
  • Tote bags
  • Lanyards
  • Bandana’s
  • Enz

Bekijk onze website en bestel je nu gepersonaliseerde of effen tas!:)

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde Tassen of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *