Gepersonaliseerde fluor tops

Is een maximale zichtbaarheid een must voor uw sportevenement? Dan hebben we de perfecte oplossing: met deze gepersonaliseerde fluor tops zal u zonder twijfel niet onopgemerkt voorbij gaan.

Deze sportieve tops met bedrukking zijn de ideale optie voor sporten zoals zumba, yoga, pilates of crossfit. Daarnaast zijn deze ook geschikt voor informele evenementen zoals feestjes op het strand, in clubs of als werkkleding in een gym.

Maar wat zijn gepersonaliseerde crop tops precies? De letterlijke vertaling van de Engelse naam zegt alles: ingekort topje. Helemaal teruggekeerd uit de jaren 90 en opnieuw populair. Dit kledingstuk is al weer een tijdje in de mode en is perfect als combinatie met een short, jurkje of sportbroek.

In ons voorbeeld van gepersonaliseerde tops van vandaag ziet u de shirts MK Slem. Uit 100% polyester en dus licht en ademend, beschikbaar in 3 fluorescerende kleuren maar ook in wit en zwart. Dit aan de beste prijs!

Indien u op zoek bent naar een opvallend en origineel shirt met bedrukking dan zullen deze u zeker interesseren. Er zijn heel wat opties naast de klassieke shirts, daarom nodigen we jullie graag uit een kijkje te nemen in onze online catalogus van shirts. Ontdek de vele opties voor voordelige gepersonaliseerde shirts.


Om fluor shirts te personaliseren raden we zeefdruk aan, door te bedrukken in 1 kleur kan u een contrasterend effect met de fluor kleur van het shirt creëren. Een betere zichtbaarheid voor uw merk, de foto’s zullen zeker opgemerkt worden op social media.

Deze voordelige gepersonaliseerde tops met zeefdruk bieden een fantastisch contrast tussen de kleur van het shirt en van de bedrukking. We maken gebruik van kwalitatieve drukinkt met aandacht voor het milieu, dit voor een duurzame bedrukking van goede kwaliteit.

Deze met zeefdruk gepersonaliseerde fluor shirts maken deel uit van de collectie van een Frans sportmerk:
De tops met personalisatie zullen uw beste vriend worden in de warmste zomerdagen. Ideaal om sport te beoefenen. We raden aan om lichte shirts van een laag gramgewicht te kiezen of technische shirts die speciaal werden ontwikkeld voor het beoefenen van sport.

De gepersonaliseerde tops hier zijn uit 100% polyester met katoenen gevoel, wat wil zeggen dat de lichtheid en elasticiteit van polyester wordt gecombineerd met het aangename gevoel van katoen.

On te starten met het online personaliseren van shirts hoeft u enkel contact met ons op te nemen. Of u kan ook snel een prijsopgave opstellen in onze Snelle Prijsopgave Tool. Aarzel niet om ons te contacteren, met onze ruime ervaring kunnen we u zeker verder helpen.

Bezoek onze  catalogus voor shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *