Gepersonaliseerde cropped sweaters

Wie zegt dat alle sweaters gelijk zijn? Niets is minder waar! Vandaag tonen we je enkele gepersonaliseerde cropped sweaters die in het oog springen.

Kiezen voor sweaters van American Apparel staat gelijk aan kiezen voor kwaliteit. Dit Amerikaans merk is één van de favorieten onder designers, bands en kledingmerken om hun collectie uit te breiden. American Apparel combineert stijl en kwaliteit in al hun shirts en sweaters.

Voor een opvallende sweater met bedrukking kan je bijvoorbeeld kiezen voor de sweater American Apparel F397W, een model dat niet onopgemerkt blijft. Geborstelde fleece aan de binnenzijde, een gevoerde capuchon en 2 praktische kangoeroezakken, niks dan voordelen. Beschikbaar in 4 sobere tonen.Voor het personaliseren van premium sweaters kunnen we borduurwerk aanraden. Een klein logo borduren op de plaats van het hart is een klassieker die nooit uit de mode gaat.

Deze geborduurde sweaters zijn het perfecte voorbeeld van gepersonaliseerde werkkleding met een actuele en modieuze look:


Enkele factoren om rekening mee te houden bij het borduren van sweaters zijn:

  • Borduren is een arbeidsintensieve druktechniek, de levertijd is dus iets langer.
  • We werken met multi-head machines, deze laten toe om online sweaters te borduren tot maar liefst 12 kleuren.
  • We borduren niet op kledingstukken aangeleverd door de klant, we kunnen enkel borduren op kleding uit onze online catalogus.
  • We gebruiken enkel premium garen van het Duitse merk Madeira. Al hun garen hebben het Confidence in Textiles kwaliteitscertificaat.
  • We kunnen borduren op praktisch elk model van sweater om te bedrukken, maar voor het beste resultaat raden we aan een kledingstuk van hoge kwaliteit te selecteren.

Gepersonaliseerde sweaters met borduurwerk voegen een extra waarde toe, we kunnen deze techniek aanraden voor werkkleding, designers of merchandising.


Wacht niet langer met het kopen van geborduurde sweaters of hoodies met uw logo.

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde sweaters of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *