Gepersonaliseerde camouflage shirts

Op zoek naar een origineel en verschillend shirt voor uw club, band of vereniging? Dan zal u zeker inspiratie vinden bij deze gepersonaliseerde camouflage shirts.

Shirts met een camouflage ontwerp trekken altijd een publiek aan, deze zijn zeker populair bij hiking clubs, muziekbands of tot zelfs werkkleding.

De camouflage shirts zijn zo populair geworden dat ze ondertussen zelfs deel uitmaken van veel collecties van designers en alternatieve merken.

U kan uw camouflage shirts bedrukken met een eenvoudig logo, of deze gewoon effen aankopen. Het shirt JHK Regular Camouflage is een zeer voordelige optie, dit shirt heeft een gramgewicht van 155g/m2. En dit shirt is trouwens ook beschikbaar in aan aangepast model voor dames.

Waar u naar op zoek bent nog niet kunnen vinden? We hebben meer camouflage kleding in onze online textiel catalogus:

  • Camouflage sweaters
  • Camouflage jassen
  • Camouflage petten
  • Camouflage rugzakken
  • Camouflage sporttassen

Bij het personaliseren van camouflage shirts raden we aan om enkel teksten of eenvoudige logo’s in 1 kleur te bedrukken via zeefdruk. Bij voorkeur in het wit of zwart, dit voor een subtiel resultaat.Het zeefdrukken van camouflage shirts garandeert een duurzaam resultaat: zeer resistent, ook na verschillende wasbeurten. De shirts zullen een lange tijd meegaan!

En als alternatief: indien u wenst shirts te bedrukken met logo’s met veel kleuren dan kan bijvoorbeeld quadritrans of vinyl gebruikt worden.

Contacteer ons nu en we stellen met veel plezier een vrijblijvende prijsopgave voor u op!

Bezoek onze  online textiel catalogus of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *