Geborduurde sweaters

Geborduurde sweaters zullen waarschijnlijk nooit uit de mode gaan. En waarom ook? Deze duurzame techniek voegt een elegante toets toe aan uw kleding. Een aanrader voor wie echt op zoek is naar kwaliteit.

In ons voorbeeld van vandaag werd gekozen voor de sweater Gildan Heavy. Een klassieke sweater met ronde kraag en een interessante prijs-kwaliteitsverhouding. De zwarte kleur van de sweater in combinatie met het borduursel in groen, grijs en zilver levert een mooi contrast.


Neem zeker even een kijkje in onze online catalogus van sweaters, er zijn tal van opties:

  • Basic sweaters
  • Sweaters met capuchon
  • Tweekleurige sweaters
  • Sweaters voor kids
  • Ecologische sweaters

Sweaters borduren is de perfecte keuze om het imago van uw bedrijf een extra boost te geven, een kwalitatieve bedrukking zal gegarandeerd een goede indruk achterlaten bij uw klanten. Borduren is een iets duurdere techniek maar levert dan ook een ongelofelijke meerwaarde.Misschien beschikt u over een beperkter budget en is borduren niet meteen een optie? Indien u over een niet al te ingewikkeld design beschikt met een beperkt aantal kleuren kunnen we in dit geval zeefdruk aanraden voor uw gepersonaliseerde sweaters.
Personalisatie via zeefdruk is onze specialisatie en ook veruit de meest gebruikte techniek door tal van bedrijven en designers. Zeefdruk blijft, ook met de hedendaagse techniek, een artisanaal proces. Voor wie benieuwd is: er is wat meer informatie over het verloop van het proces te vinden op de informatie pagina.


Van sweaters voor promotie tot kwalitatieve sweaters, of misschien bent u op zoek naar shirts, jassen, polo’s, etc. Ons team staat klaar voor u en begeleid u graag de juiste keuze te maken. Aarzel niet om ons te contacteren.

Bezoek onze  catalogus voor gepersonaliseerde sweaters of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *