Ecologische T-shirts voor ontwerpers

Steeds meer bedrijven, verenigingen en ontwerpers kiezen ervoor om T-shirts te bedrukken uit ecologisch katoen. Deze ecologische T-shirts voor ontwerpers worden steeds populairder omdat zij gemaakt zijn uit mileuvriendeijk materiaal op een mileubewuste manier en bovendien garant staan voor eerlijke handel. Een mooi voorbeeld van deze bio-T-shirts is het volgend ontwerp dat wij bedrukten voor de Franse Skateshop Shifty Board Shop uit Dijon.


Een merk dat bekend staat voor kwaliteitsvolle, ecologische, personaliseerbare T-shirts is Stanley/ Stella. Zowel de afwerking als de printbaarheid van de T-shirts zijn uitstekend. Deze T-shirts zijn bovendien gecertificeerd voor hun duurzaamheid en zijn daarom uiterst populair bij kledingontwerpers die producten van hoge kwaliteit willen verkopen.
Een veelverkocht model is het ecologische T-shirts Stanley Stella Leads. Het is in vele kleuren verkrijgbaar waaronder een groot aanbod van modieuze Heather kleuren. Bovendien worden deze organische shirts gekenmerkt door het superzachte materiaal, hun klassieke snit en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ideaal voor wie een eigen label wil creëren of op zoek is naar een hoogwaardig T-shirts voor doorverkoop.


Voor het bedrukken van biologische T-shirts raden wij enkel druktechnieken aan met een duurzaam resultaat:

  • Zeefdruk: voor designs met vlakke tinten en zonder kleurschakeringen. Ideaal voor grote oplagen.
  • DTG: Direct to garmet. Perfect voor gedetailleerde en kleurrijke ontwerpen. Print zonder kleurlimiet!
  • Borduurwerk: De klassieke textielverfijning. Voor een elegante toets aan je kledij.

In het geval van het ontwerp voor de skateshop was bedrukking van T-shirts met zeefdruk zonder twijfel de beste en goedkoopste keuze. Het resutaat is dan ook spectaculair!


Je kan het geheel ook nog mooi afwerken met je eigen, gepersonaliseerde etiketten. Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden aan : labels in zeefdruk, kartonnen of gewoven labels, of genummerde etiketten voor speciale edities.
Wil je meer weten over het personaliseren van ecologische T-shirts, bekijk dan onze catalogus voor ecologische modellen of stuur ons een email !

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *