Borduren van mutsen

Tijd om gepersonaliseerde winterkleding onder de loep te nemen. Vandaag nemen we een kijkje naar het borduren van mutsen. Een onmisbaar accessoire bij lage temperaturen.

In eerste instantie dienen we er rekening mee te houden dat het online personaliseren van mutsen niet hetzelfde is als het personaliseren van shirts. Het elastische weefsel van een muts zorgt ervoor dat niet elke druktechniek geschikt is. Om het beste resultaat te garanderen is borduren dan ook de beste oplossing.

Dit type personalisatie van mutsen garandeert dat het logo of design niet vervormt tijdens het dragen.

Gepersonaliseerde mutsen met borduurwerk zijn zeer praktisch als werkkleding, zeker voor wie vele uren in open lucht dient te werken.

In onze online catalogus van mutsen kan u heel wat opties vinden voor het borduren van mutsen als werkkleding, je kan trouwens ook mutsen met pompon in onze catalogus vinden.

De muts Sols Pittsburg is een van onze populairste modellen bij de mutsen om te bedrukken. Een beanie stijl muts uit acryl, beschikbaar in een mooi gamma aan kleuren. Ook neon kleuren voor een betere zichtbaarheid.

Gepersonaliseerde mutsen met borduursel zijn ook een interessant artikel voor merchandising, veel bands en designers kiezen reeds voor deze optie. Een originele optie voor de uitbreiding van uw collectie van gepersonaliseerde kleding.

Geborduurde mutsen voegen een meerwaarde toe aan uw kledinglijn. Praktisch elk eenvoudig logo kan geborduurd worden, en dit tot maar liefst 15 kleuren. Meestal wordt gekozen voor het borduren in 1 tot 4 kleuren.


Er zijn 2 opties voor het borduren van mutsen en andere kledingstukken:

  • Klassiek borduren: het borduurwerk wordt meteen op het kledingstuk toegepast.
  • Thermo-adhesief borduren: wordt op het kledingstuk gestreken of vastgenaaid.

Mutsen borduren met je logo? Stuur ons je design en we stellen graag een vrijblijvende prijsopgave voor u op. Contacteer ons team!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde mutsen of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *