Bedrukking van shirts voor werkkleding

Sinds een tijdje merken we op dat de bedrukking van shirts voor werkkleding steeds meer wordt gevraagd. Bedrijfskleding is dan ook praktisch voor elk type bedrijf.

Gepersonaliseerde shirts voor bedrijven kunnen dienen voor verschillende doeleinden: als promotioneel cadeau voor klanten, als geschenk voor medewerkers of als dagelijkse werkkleding.

Gepersonaliseerde werkkleding is een essentieel onderdeel voor je bedrijfsimago. Daarbovenop zijn shirts geschikt voor praktisch elk type bedrijf: deze zijn voornamelijk populair in de horeca en toerisme.

Deze bedrukte shirts maken deel uit van de gepersonaliseerde bedrijfskleding van de keten SandwiChez, voor wie we ook schorten, sweaters en fleeces hebben bedrukt met hun logo:


Bij het bedrukken van shirts is de moeilijkste keuze waarschijnlijk de geschikte techniek kiezen. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding voor resistente shirts voor dagelijks gebruik is belangrijk.

We stellen 3 druktechnieken voor voor de personalisatie van je werk shirts:

  • Zeefdruk: shirts met zeefdruk zijn de perfecte optie voor eenvoudige logo’s of teksten met een beperkt aantal kleuren.
  • Digitale bedrukking: voor illustraties, tekeningen of logo’s met veel kleuren gebruiken we digitale bedrukking (DTG).
  • Borduren: een klassieke en elegante techniek die nooit uit de mode gaat. Geborduurde shirts bieden zeker een meerwaarde.
In onze online textiel catalogus kan je kiezen uit tal van merken voor je gepersonaliseerde bedrijfskleding: Fruit of the Loom, Sol’s, Gildan, Roly, Clique of Stanley/Stella.


Stuur ons je logo en we adviseren je graag verder over de bedrukking van je bedrijfskleding!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *