Bedrukken van sweaters

Het bedrukken van sweaters is populair bij onze klanten en we zien ook meer en meer bedrijven opteren voor dit klassiek kledingstuk voor hun gepersonaliseerde werkkleding.

Gepersonaliseerde sweaters zijn uiteraard niet nieuw en worden vaak in de sportwereld gebruikt. Maar sinds enkele jaren is dit ook een interessant kledingstuk geworden voor merchandising en designers. De veelzijdigheid van dit kledingstuk maakt deze geschikt voor tal van toepassingen.

Deze tendens is er ondertussen ook bij de bedrukking van werkkleding, veel bedrijven kiezen reeds voor het online personaliseren van sweaters.In onze werkplaats voor zeefdruk verzorgen we het volledige proces voor een kwalitatieve bedrukking van voordelige gepersonaliseerde sweaters.

Bedrukken in zeefdruk biedt veel mogelijkheden: we kunnen op bijna elke positie op de sweater gaan bedrukken. Laat je creativiteit de vrije loop gaan voor je originele sweaters met personalisatie. We hebben trouwens ook een XL zeefdruk optie voor een extra grote bedrukking, zoals in dit voorbeeld:


Alternatieven voor zeefdruk kunnen de digitale bedrukking of het borduren van online bedrukte sweaters zijn, dit afhankelijk van de afwerking waar je naar op zoek bent of het type design dat dient bedrukt te worden. Bij twijfel kan ons team je verder adviseren en helpen de beste optie te kiezen voor je design.

We beschikken over een uitgebreide catalogus van sweaters om te personaliseren in onze online catalogus:

  • Klassieke sweaters
  • Sweaters met hoodie
  • Sweaters met ritssluiting
  • Ecologische sweaters
  • Baseball sweaters
  • French Terry sweaters
  • Tweekleurige sweaters
  • Sweaters voor promotie
  • Sportieve sweaters

We werken trouwens met verschillende welgekende merken zoals bijvoorbeeld Gidlan, Fruit of the Loom, B&C, Stanley/Stella, Roly, JHK en Sol’s. Voordelige gepersonaliseerde sweaters met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.Op zoek naar sweaters met of zonder bedrukking? Neem contact op met ons team en we helpen je graag verder!

Bezoek onze online catalogus voor gepersonaliseerde sweaters of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *