All over gepersonaliseerde nekwarmers

All over gepersonaliseerde nekwarmers zijn een essentieel accessoire voor het outdoor sporten of elk type activiteit in open lucht. Een van de meest verkochte producten uit onze online textiel catalogus!

De nekwarmers met bedrukking uit deze voorbeelden bestaan uit 100% polyester, zijn elastisch, hebben geen zijnaden en beschikken over een zachte en aangename afwerking. Multi-functioneel en de mogelijkheden zijn praktisch oneindig met een full print bedrukking.

Om full-color designs over het volledige kledingstuk te bedrukken gebruiken we full print, dit voor een indrukwekkende personalisatie van nekwarmers. Er zijn ook andere mogelijkheden voor de bedrukking, maar voor nekwarmers levert een all-over bedrukking het beste resultaat.

Foto’s, illustraties, logo’s met degradaties,… praktisch alles wat je kan bedenken kan bedrukt worden op deze all-over gepersonaliseerde nekwarmers. En dit met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze voorbeelden van bedrukte nekwarmers tonen aan dat je ongeveer elk design kan gaan bedrukken:


Dit type nekwarmer met bedrukking kan gebruikt worden om de hals tegen de kou te beschermen, maar ook als haarband of hoofdband bijvoorbeeld.

We hebben reeds multifuncionele nekwarmers voor sportevenementen, reisagentschappen, motorclubs, promotie en zelfs vrijgezellenfeesten geproduceerd.


Om nekwarmers te personaliseren hebben we het design in de best mogelijke kwaliteit nodig. Zo kunnen we ook het beste resultaat van bedrukking bieden:

  • Designs in vector formaat met getraceerde lettertypes: PDF, Illustrator, EPD.
  • Of in formaat van bedrukking in hoge resolutie van 150 of 300ppi: JPG, TIFF, PNG, PDF of PSD.
  • Steeds in CMYK.

Bereken snel en eenvoudig uw prijsopgave voor deze full print nekwarmers op onze website. Stuur ons uw design en we informeren u graag verder over alle mogelijkheden.

Bezoek onze catalogus voor full print nekwarmers of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *