Gepersonaliseerde shirts voor verenigingen

Een goede zichtbaarheid is belangrijk voor uw leden of medewerkers. Daarom wordt steeds meer gekozen voor gepersonaliseerde shirts voor verenigingen.

Dat is ook precies waar Popcentrum Jacobiberg uit Arnhem voor heeft gekozen. Voor alles wat met cultuur of muziek te maken heeft kan je terecht bij Jacobiberg: van muzieklessen tot culturele samenwerkingen.

Voor hun Open Dag kozen ze ervoor om gepersonaliseerde shirts te maken met hun logo op de voorzijde en het woord “Crew” op de achterzijde. Zo konden hun medewerkers eenvoudig gespot worden door de bezoekers.


We raden steeds aan om zeker een shirt van goede kwaliteit te kiezen voor uw kleding met personalisatie. In dit voorbeeld zien we het shirt Gildan Premium, een klassiek shirt met ronde hals en hoog gramgewicht en een zeer interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

De bedrukking werd in 1 kleur in zeefdruk uitgevoerd, dit zowel op de voor -als achterzijde. Dit voor een kwalitatief en mooi resultaat. Het contrast tussen het paarse shirt en de gele bedrukking is fantastisch! Zichtbaarheid gegarandeerd!

Zeefdruk is de perfecte techniek voor het bedrukken van niet al te ingewikkelde designs met een beperkt aantal kleuren. Een uitstekende bedrukking tegen een interessante prijs. Uiteraard bieden we ook andere technieken voor de bedrukking van shirts:

 • Digitale druk
 • Borduren
 • Vinyl
 • Full print
 • Sublimatie
 • Rhinestone kristaldruk

Nog niet meteen zeker voor welk type kledingstuk of bedrukking te gaan voor uw gepersonaliseerde kleding? Dan nodigen we je uit even onze tips te bekijken. Gegarandeerd kan je hier wat inspiratie vinden.


Neem gerust een kijkje in onze online catalogus voor uw favoriete shirt. U kan snel en eenvoudig uw prijsopgave online berekenen. Of neem contact op met ons team en we stellen met veel plezier een vrijblijvende prijsopgave op maat voor u op.

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Zeefdrukken van shirts

Het zeefdrukken van shirts is de meest traditionele manier voor het bedrukken van textiel, je verkrijgt een resistent en kwalitatief resultaat met levendige kleuren.

Het eerste wat men dient te weten bij zeefdruk is dat er hier kleur per kleur wordt bedrukt. Dit komt erop neer dat het design dient opgesplitst te worden in de verschillende kleuren, dit gezien we per kleur een aparte film en frame dienen te maken. Daarom is het een techniek voor de voordelige bedrukking van kleding met designs met weinig kleuren.

Bij middelgrote tot grote oplagen van online gepersonaliseerde shirts zal u merken dat de prijs zeer aantrekkelijk is, hoe groter de bestelling, hoe goedkoper de eenheidsprijs.


De resistentie bij gebruik en wassen is uitstekend: shirts met zeefdruk kunnen jaren meegaan zonder aan kwaliteit te verliezen. Het gevoel van de bedrukking is zacht en aangenaam.

Naast het personaliseren van shirts met korte mouw kan zeefdruk ook gebruikt worden bij tal van andere kledingstukken om gepersonaliseerde kleding van hoge kwaliteit te creëren. Van promotie en merchandising tot werkkleding en sportuitrustingen.


De levertijd van bedrukte shirts hangt af van verschillende factoren: hoeveelheid, beschikbaarheid van de gepersonaliseerde shirts of het type bedrukking dat werd gekozen. Maar dit zijn de levertijden die we in het algemeen kunnen aanbieden:

 • Normale Service: 15 kalenderdagen, gratis verzendkosten bij bestellingen vanaf € 300 (excl. verzendkosten/excl. BTW)
 • Snelle Service: 13 kalenderdagen
 • Express Service: 8 kalenderdagen

Dankzij de online bedrukking van shirts kan u shirts creëren voor promotie, merchandising of je eigen kledinglijn.


In onze werkplaats werken we met verschillende technieken voor de personalisatie van textiel. Naast zeefdruk bieden we onder andere ook digitale bedrukking, full print en borduurwerk aan. Stuur ons je design en we adviseren je graag verder over de geschikte techniek.

Wacht niet langer om te starten met je gepersonaliseerde shirts met zeefdruk!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Bedrukking van shirts voor werkkleding

Sinds een tijdje merken we op dat de bedrukking van shirts voor werkkleding steeds meer wordt gevraagd. Bedrijfskleding is dan ook praktisch voor elk type bedrijf.

Gepersonaliseerde shirts voor bedrijven kunnen dienen voor verschillende doeleinden: als promotioneel cadeau voor klanten, als geschenk voor medewerkers of als dagelijkse werkkleding.

Gepersonaliseerde werkkleding is een essentieel onderdeel voor je bedrijfsimago. Daarbovenop zijn shirts geschikt voor praktisch elk type bedrijf: deze zijn voornamelijk populair in de horeca en toerisme.

Deze bedrukte shirts maken deel uit van de gepersonaliseerde bedrijfskleding van de keten SandwiChez, voor wie we ook schorten, sweaters en fleeces hebben bedrukt met hun logo:


Bij het bedrukken van shirts is de moeilijkste keuze waarschijnlijk de geschikte techniek kiezen. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding voor resistente shirts voor dagelijks gebruik is belangrijk.

We stellen 3 druktechnieken voor voor de personalisatie van je werk shirts:

 • Zeefdruk: shirts met zeefdruk zijn de perfecte optie voor eenvoudige logo’s of teksten met een beperkt aantal kleuren.
 • Digitale bedrukking: voor illustraties, tekeningen of logo’s met veel kleuren gebruiken we digitale bedrukking (DTG).
 • Borduren: een klassieke en elegante techniek die nooit uit de mode gaat. Geborduurde shirts bieden zeker een meerwaarde.
In onze online textiel catalogus kan je kiezen uit tal van merken voor je gepersonaliseerde bedrijfskleding: Fruit of the Loom, Sol’s, Gildan, Roly, Clique of Stanley/Stella.


Stuur ons je logo en we adviseren je graag verder over de bedrukking van je bedrijfskleding!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Gepersonaliseerde cropped sweaters

Wie zegt dat alle sweaters gelijk zijn? Niets is minder waar! Vandaag tonen we je enkele gepersonaliseerde cropped sweaters die in het oog springen.

Kiezen voor sweaters van American Apparel staat gelijk aan kiezen voor kwaliteit. Dit Amerikaans merk is één van de favorieten onder designers, bands en kledingmerken om hun collectie uit te breiden. American Apparel combineert stijl en kwaliteit in al hun shirts en sweaters.

Voor een opvallende sweater met bedrukking kan je bijvoorbeeld kiezen voor de sweater American Apparel F397W, een model dat niet onopgemerkt blijft. Geborstelde fleece aan de binnenzijde, een gevoerde capuchon en 2 praktische kangoeroezakken, niks dan voordelen. Beschikbaar in 4 sobere tonen.Voor het personaliseren van premium sweaters kunnen we borduurwerk aanraden. Een klein logo borduren op de plaats van het hart is een klassieker die nooit uit de mode gaat.

Deze geborduurde sweaters zijn het perfecte voorbeeld van gepersonaliseerde werkkleding met een actuele en modieuze look:


Enkele factoren om rekening mee te houden bij het borduren van sweaters zijn:

 • Borduren is een arbeidsintensieve druktechniek, de levertijd is dus iets langer.
 • We werken met multi-head machines, deze laten toe om online sweaters te borduren tot maar liefst 12 kleuren.
 • We borduren niet op kledingstukken aangeleverd door de klant, we kunnen enkel borduren op kleding uit onze online catalogus.
 • We gebruiken enkel premium garen van het Duitse merk Madeira. Al hun garen hebben het Confidence in Textiles kwaliteitscertificaat.
 • We kunnen borduren op praktisch elk model van sweater om te bedrukken, maar voor het beste resultaat raden we aan een kledingstuk van hoge kwaliteit te selecteren.

Gepersonaliseerde sweaters met borduurwerk voegen een extra waarde toe, we kunnen deze techniek aanraden voor werkkleding, designers of merchandising.


Wacht niet langer met het kopen van geborduurde sweaters of hoodies met uw logo.

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde sweaters of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl