Bedrukken van sweaters

Het bedrukken van sweaters is populair bij onze klanten en we zien ook meer en meer bedrijven opteren voor dit klassiek kledingstuk voor hun gepersonaliseerde werkkleding.

Gepersonaliseerde sweaters zijn uiteraard niet nieuw en worden vaak in de sportwereld gebruikt. Maar sinds enkele jaren is dit ook een interessant kledingstuk geworden voor merchandising en designers. De veelzijdigheid van dit kledingstuk maakt deze geschikt voor tal van toepassingen.

Deze tendens is er ondertussen ook bij de bedrukking van werkkleding, veel bedrijven kiezen reeds voor het online personaliseren van sweaters.In onze werkplaats voor zeefdruk verzorgen we het volledige proces voor een kwalitatieve bedrukking van voordelige gepersonaliseerde sweaters.

Bedrukken in zeefdruk biedt veel mogelijkheden: we kunnen op bijna elke positie op de sweater gaan bedrukken. Laat je creativiteit de vrije loop gaan voor je originele sweaters met personalisatie. We hebben trouwens ook een XL zeefdruk optie voor een extra grote bedrukking, zoals in dit voorbeeld:


Alternatieven voor zeefdruk kunnen de digitale bedrukking of het borduren van online bedrukte sweaters zijn, dit afhankelijk van de afwerking waar je naar op zoek bent of het type design dat dient bedrukt te worden. Bij twijfel kan ons team je verder adviseren en helpen de beste optie te kiezen voor je design.

We beschikken over een uitgebreide catalogus van sweaters om te personaliseren in onze online catalogus:

 • Klassieke sweaters
 • Sweaters met hoodie
 • Sweaters met ritssluiting
 • Ecologische sweaters
 • Baseball sweaters
 • French Terry sweaters
 • Tweekleurige sweaters
 • Sweaters voor promotie
 • Sportieve sweaters

We werken trouwens met verschillende welgekende merken zoals bijvoorbeeld Gidlan, Fruit of the Loom, B&C, Stanley/Stella, Roly, JHK en Sol’s. Voordelige gepersonaliseerde sweaters met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.Op zoek naar sweaters met of zonder bedrukking? Neem contact op met ons team en we helpen je graag verder!

Bezoek onze online catalogus voor gepersonaliseerde sweaters of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Borduren van mutsen

Tijd om gepersonaliseerde winterkleding onder de loep te nemen. Vandaag nemen we een kijkje naar het borduren van mutsen. Een onmisbaar accessoire bij lage temperaturen.

In eerste instantie dienen we er rekening mee te houden dat het online personaliseren van mutsen niet hetzelfde is als het personaliseren van shirts. Het elastische weefsel van een muts zorgt ervoor dat niet elke druktechniek geschikt is. Om het beste resultaat te garanderen is borduren dan ook de beste oplossing.

Dit type personalisatie van mutsen garandeert dat het logo of design niet vervormt tijdens het dragen.

Gepersonaliseerde mutsen met borduurwerk zijn zeer praktisch als werkkleding, zeker voor wie vele uren in open lucht dient te werken.

In onze online catalogus van mutsen kan u heel wat opties vinden voor het borduren van mutsen als werkkleding, je kan trouwens ook mutsen met pompon in onze catalogus vinden.

De muts Sols Pittsburg is een van onze populairste modellen bij de mutsen om te bedrukken. Een beanie stijl muts uit acryl, beschikbaar in een mooi gamma aan kleuren. Ook neon kleuren voor een betere zichtbaarheid.

Gepersonaliseerde mutsen met borduursel zijn ook een interessant artikel voor merchandising, veel bands en designers kiezen reeds voor deze optie. Een originele optie voor de uitbreiding van uw collectie van gepersonaliseerde kleding.

Geborduurde mutsen voegen een meerwaarde toe aan uw kledinglijn. Praktisch elk eenvoudig logo kan geborduurd worden, en dit tot maar liefst 15 kleuren. Meestal wordt gekozen voor het borduren in 1 tot 4 kleuren.


Er zijn 2 opties voor het borduren van mutsen en andere kledingstukken:

 • Klassiek borduren: het borduurwerk wordt meteen op het kledingstuk toegepast.
 • Thermo-adhesief borduren: wordt op het kledingstuk gestreken of vastgenaaid.

Mutsen borduren met je logo? Stuur ons je design en we stellen graag een vrijblijvende prijsopgave voor u op. Contacteer ons team!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde mutsen of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Gepersonaliseerde shirts voor horeca

Het klassieke uniform met wit hemd en zwarte broek voor obers is ondertussen een beetje verouderd en wordt dat ook niet meer gebruikt door tal van bars en restaurants. Er wordt reeds vaak gekozen voor gepersonaliseerde shirts voor horeca.

Bedrukte werkkleding geeft een iets minder formele look en is dan ook perfect voor bijvoorbeeld cafetaria’s of ijssalons.

Het is niet de eerste keer dat we gepersonaliseerde werkkleding produceren voor González & Co, een Mexicaans restaurant in Barcelona. Ze zetten steeds in op een verzorgde en moderne look, hun shirts met bedrukking mogen er dan ook zijn:

Bij werkkleding voor horeca is het belangrijk met 2 factoren rekening te houden: de kleding dient comfortabel en resistent te zijn. Deze shirts worden dagelijks gebruikt en dan ook vaak gewassen, daarom dienen zowel het kledingstuk als de bedrukking van hoge kwaliteit te zijn.

Voor de bedrukking van hun professionele shirts koos González & Co dan ook voor een shirt met een hoog gramgewicht, het shirt B&C New 190: met Europese snit, uit dikke stof, uit 100% katoen en beschikbaar in een uitgebreid gamma aan kleuren.


Voor de personalisatie van shirts voor restaurants raden we zeefdruk aan. Deze techniek is duurzaam, voordelig en levert een mooie afwerking.

Bij zeefdruk wordt elke kleur van het design gescheiden om deze apart te gaan bedrukken. Dit komt er op neer dat hoe minder kleuren in het design zitten, hoe voordeliger de bedrukking. Deze methode is ideaal voor het bedrukken van shirts van hoge kwaliteit.


Shirt met bedrukking voor horeca kunnen in tal van toepassingen en zaken gebruikt worden: bars, pubs, cafetaria’s, restaurants, food-truck,… Het perfecte uniform voor praktisch elke gelegenheid.

Gepersonaliseerde horeca kleding is essentieel voor de creatie van de geschikte look voor uw bedrijf, naast shirts zijn er trouwens nog heel wat andere opties:

 • Gepersonaliseerde sweaters
 • Gepersonaliseerde petten
 • Gepersonaliseerde schorten
 • Gepersonaliseerde bandana’s


Wil je shirts personaliseren voor je restaurant? Neem dan meteen contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave, ons team adviseert je met veel plezier verder.

Bezoek onze online catalogus of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Online zeefdruk van shirts

Online zeefdruk van shirts: de perfect optie voor je gepersonaliseerde shirts aan een voordelige prijs.

Textiel zeefdruk is de meest gebruikte techniek bij elk type gepersonaliseerd shirt:

 • Promotionele shirts
 • Shirts voor vrijgezellenfeesten
 • Technische shirts voor marathons
 • Shirts als werkkleding
 • Merchandising shirts
 • Shirts voor evenementen
 • Shirts voor designers

Shirts met zeefdruk kunnen zeer voordelig uitkomen bij middelgrote en grote aantallen. Belangrijk te weten bij deze techniek is dat voor elke kleur in het design een verschillende film, zeef en inkt gebruikt wordt. Hoe meer kleuren in je design, hoe meer films, zeven en inkt dus nodig zijn en hoe hoger de prijs van de bedrukking.


Alhoewel een groot deel van het zeefdrukproces ondertussen geautomatiseerd is, blijft dit een artisanaal proces. Gezien de vele elementen waarmee rekening dient gehouden te worden (film, zeef, inkt, etc.), is het niet mogelijk een bestelling van online gepersonaliseerde shirts op een-twee-drie uit te voeren. Echter beschikken we ook over een Express Service voor iets dringendere bestellingen.

Bij het bedrukken met zeefdruk is het mogelijk om designs tot 6 kleuren te reproduceren. Voor meer ingewikkelde designs, zoals bijvoorbeeld een foto, is het dan weer beter te opteren voor digitale bedrukking.

Bij dit voorbeeld van shirts met gepersonaliseerde bedrukking werden 4 kleuren gebruikt:


Zeefdruk kan gebruikt worden bij praktisch elk type kledingstuk uit onze uitgebreide online textiel catalogus. Zeker bij het bedrukken van shirts, sweaters, polo’s en tassen zijn de resultaten uitstekend.

We werken met verschillende internationale merken, zoals bijvoorbeeld Sol’s, Roly, Fruit of the Loom, Gildan, Stanley/Stella en B&C. Zo kan u kiezen uit een uitgebreid gamma voor je shirts met bedrukking. En indien je twijfelt welk shirt precies te kiezen dan helpt ons team je graag verder.

Neem snel een kijkje in onze online catalogus voor gepersonaliseerde kleding!

Bezoek onze online textiel catalogus of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl