Gepersonaliseerde kleding voor bedrijven

Gepersonaliseerde kleding voor bedrijven, en in het speciaal shirts, zijn onmisbaar voor praktisch elk bedrijf. Dit zowel voor kleine, middelgrote tot grote ondernemingen.

Gepersonaliseerde bedrijfskleding versterkt het imago van een merk en helpt meer zichtbaarheid te behalen op evenementen, beurzen of congressen.

Shirts met personalisatie of andere kledingstukken van goede kwaliteit kunnen een mooi cadeau zijn voor uw klanten. Een originele attentie wordt altijd goed ontvangen en creëert een positieve respons bij huidige en/of toekomstige klanten. Daarbovenop krijgt u ook extra publiciteit.

Het bedrijf Fidor heeft gekozen voor variatie met een combinatie van klassieke en moderne opties voor hun gepersonaliseerde bedrijfskleding:

 • Standaard bedrijfskleding
 • Full print shirts
 • Gepersonaliseerde baby bodies

Shirts bedrukt via zeefdruk zijn eenvoudig en elegant, perfect voor uw medewerkers die de klanten bijstaan op evenementen zoals congressen.

Met textiel zeefdruk kan u shirts voor uw bedrijf snel en kwalitatief bedrukken tegen een aantrekkelijke prijs. Dit is de meest gebruikte techniek voor gepersonaliseerde werkkleding.

Met full print shirts kan u een explosie aan kleuren aanbieden, deze zullen zonder twijfel opvallen met een origineel design. Een moderne optie die in de smaak zal vallen bij zowel klanten als medewerkers.


Full print bestaat eruit om shirts (of andere kledingstukken) volledig te gaan bedrukken, ook op mouwen en in de kraag. De resultaten zijn verrassend en zeer resistent.

Babykleding met personalisatie is een leuk cadeau voor toekomstige ouders, u kan kiezen voor een mooi shirt, body of slabbetje. Onweerstaanbaar!Er zijn veel opties, daarom raden we u aan een kijkje te nemen in onze online catalogus om de best geschikte kleding uit te kiezen voor uw bedrijf. Of neem contact met ons op om advies te krijgen van ons team en bestel snel en eenvoudig uw online gepersonaliseerde shirts.

Bezoek onze  online textiel catalogus of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een e-mail naar: info@teefactory.nl

Technische shirts personaliseren

Technische shirts personaliseren voor een sportevenement zoals bijvoorbeeld een loopwedstrijd of triatlon is zeer eenvoudig en ongelofelijk voordelig. Daarbovenop leveren deze een goede zichtbaarheid voor een merk of bedrijf.

Gepersonaliseerde sportieve shirts kunnen dienen als geschenk voor inschrijving, om teams van verschillende bedrijven of clubs te onderscheiden of als merchandising om fondsen te werven voor een goed doel.

In elk geval, de meeste klanten die technische shirts bedrukken zoeken kwaliteit voor een goede prijs, dit zowel in de kleding als in de bedrukking.


Daarom is zeefdruk de meest gebruikte techniek voor het bedrukken van shirts voor sportevenementen. Deze techniek laat toe grote oplagen in een gemiddelde tot korte tijd te produceren en dit aan een fantastische kwaliteit.

Een prijsopgave voor technische shirts met zeefdruk wordt berekend op basis van het aantal kleuren die gebruikt dienen te worden om het logo of design te bedrukken. Indien u over een beperkt budget beschikt, dan raden we aan om het design te beperken tot 1 of 2 kleuren. Zo krijgt u de beste prijs-kwaliteitsverhouding.


Het shirt Montecarlo is het model van technische shirts uit onze catalogus dat het meest verkocht wordt. Dit shirt is beschikbaar in een uitgebreid gamma aan kleuren en beschikt over een aangepast model voor haar en voor kinderen.In onze catalogus van sportkleding kan u ook andere kleding vinden om uw gepersonaliseerde merchandising te creëren. Dit voor gyms, sportclubs, dansverenigingen, zumba lessen, toernooien, kampioenschappen of marathons:

 • Technische shirts
 • Sportuitrustingen
 • Zwemkleding
 • Badmutsen
 • Shorts
 • Handdoeken
 • Sporttassen
 • Leggings
 • Technische sweaters
 • Sportieve polo’s

Uw bestelling van gepersonaliseerde technische shirts is mogelijk vanaf 10 stuks!

Bezoek onze  catalogus voor sportkleding of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

37ste verjaardag Phoenix Teefactory

We zijn ondertussen reeds aan de 37ste verjaardag van Phoenix Teefactory aangekomen. Met deze jaren ervaring in het bedrukken van shirts kunnen we zeggen dat we volledig volwassen zijn in de textiel sector.

Het volledige Phoenix Teefactory team.

Zoals elk jaar nemen we een dagje pauze om onze werkplaats voor bedrukking te bezoeken en om met z’n allen samen de dag door te brengen. We zijn ondertussen al flink gegroeid!

Indien u reeds klant bent dan kent u ons commercieel team. In onze kantoren kan u tal van talen horen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Catalaans, Portugees en Italiaans. Zij helpen u met uw twijfels en adviseren onze klanten voor de perfecte personalisatie van hun kleding.

Sales team.

Commercieel team winkels Madrid en Barcelona.

In onze werkplaats zijn er verschillende secties, allen werken onvermoeibaar om alles tot de perfectie en op tijd af te werken. Van de voorbereiding van de zeefdrukramen tot het beheer van het magazijn, iedereen draagt bij aan het succes we verzekeren jullie dat ze volkomen experts zijn.

Team zeefdrukramen.

Team zeefdruk bedrukking.

Team digitale bedrukking.

Magazijnbeheer.

Ons grafisch design team zorgt voor het wijzigen, de bewerking en het adviseren met betrekking tot ontwerpen om zo het beste resultaat te krijgen voor uw bedrukking. U kan hen altijd diep verzonken in Photoshop vinden en vriendschappelijk vechtend om de kleurenwaaier.

Grafisch design team .

Het informatica en content team draagt er zorg voor dat alle webs perfect werken, en dat u zonder problemen eenvoudig kan vinden wat u zoekt. Ze zorgen ook voor alle social media en de actualisatie van onze blog. U kan hen herkennen daar hun schaarse blootstelling aan het zonlicht!

Informatica team.

Web content en social media team.

En last but not least, ons departement van accounting en administratie die alle accounts en nummers beheert om op het einde van de maand alles te doen kloppen. Op dit moment zijn we niet op de hoogte van verduistering of geheime accounts in Zwitserland.

Accounting team.

Binnenkort brengen we jullie ook wat nieuwigheden uit onze werkplaats voor bedrukking. De afgelopen maanden hebben we enkele hervormingen ondergaan en we staan te springen om jullie het resultaat te tonen. Tot de volgende post!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Kleur oranje: kleding voor Koningsdag!

Op 27 april kleur je oranje, kies nu uw kleding voor Koningsdag! Het is zonder twijfel belangrijk om op deze feestelijke dag te kiezen voor een leuke outfit en daarom leggen we vandaag de focus op onze oranje kleding.

Wat dacht je van een oranje shirt, sweater of polo? We beschikken over een zeer uitgebreide online catalogus en twijfelen dan ook niet dat u de geschikte kleding voor Koningsdag zal vinden. Kies het gewenste product, filter op kleur en verkennen maar!

Voor het personaliseren van oranje kleding kunnen we zeefdruk aanbevelen, wat ook onze specialisatie is. De combinatie oranje met een witte bedrukking bijvoorbeeld levert altijd een prachtig contrast. De ideale techniek voor vrij eenvoudige ontwerpen met een beperkt aantal kleuren.

Indien u over een meer ingewikkeld design beschikt, dit met veel kleuren en details, kunnen we DTG gaan aanraden. In elk geval staat ons team klaar om u te helpen de meest geschikte techniek te kiezen. Stuur ons de gewenste kleding en uw design en wij adviseren u verder.

Uw outfit vervolledigt u uiteraard met het perfecte oranje accessoire, zoals deze hoed MK Likos. Beschikbaar in een levendig oranje en deze hoed kan ook gepersonaliseerd worden via zeefdruk in 1 kleur.

Heel Nederland kleurt oranje op dit fantastisch feest en u kan niet achter de feiten aanhollen! Aarzel niet en neem contact met ons op voor uw oranje kleding voor Koningsdag.

Bezoek onze  catalogus voor kleding of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl