Gepersonaliseerde T-shirts met zeefdruk voor promotiekledij

Het personaliseren van T-shirts met een duidelijke tekst die van op een afstand te lezen is, blijft nog steeds 1 van de beste manieren om reclame te maken voor je bedrijf, je project of voor op een betoging of demonstratie.

Zelfs een heel eenvoudig ontwerp kan al enorm de aandacht trekken zonder dat je er hopen geld aan moet besteden. Om de kosten te drukken kan je kiezen voor een goedkoop T-shirt in een felle kleur met een logo of ontwerp in 1 contrastkleur. Kijk bijvoorbeeld naar dit eenvoudige en toch zeer doeltreffende ontwerp van een rood T-shirt met een witte opdruk.

Bij zeefdruk voor textiel worden er per kleur technische kosten aangerekend omdat er telkens een nieuw zeefdrukraam gemaakt moet worden, daarom is het belangrijk om het aantal kleuren te beperken als je op zoek bent naar een economische manier om publiciteit te maken.

Dit T-shirt Sols Regent W is net dit jaar gelanceerd en is het damesmodel van 1 van onze meest verkochte modellen uit het middengamma: de Sols Regent. Het is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een goedkoper model dat toch meerdere wasbeurten meegaat als je de wasvoorschriften volgt. Bovendien kan je bij dit model kiezen uit een divers aanbod van felle kleuren waardoor ze uiterst geschikt zijn voor promotiewerk.

Uiteraard bieden wij in onze catalogus voor bedrukking van textiel ook andere kledingstukken aan:

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Stanley & Stella: nieuwe, ecologische T-shirts

Telkens wanneer wij bij Phoenix Teefactory.nl een nieuw merk introduceren in onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts willen wij er zeker van zijn dat dit aansluit bij onze waarden en normen en onze bedrijfsfilosofie en wat wij onze klanten willen aanbieden. Stanley & Stella is hiervan het perfecte voorbeeld en wij leggen je graag uit waarom.

Indien je liefhebber bent van de zevende kunst dan had je misschien al een link gelegd tussen de naam van het merk en de twee hoofdpersonages van ‘A streetcar called desire’
Marlon Brandon in de rol van Stanley opende de markt voor T-shirts in de wereld, maar Stanley & Stella doet meer, veel meer…

Duurzaamheid, eerlijke handel en organische materialen die voortkomen uit ecologische landbouw zijn de pilaren van dit Belgische merk met een prachtige collectie aan milieuvriendelijke T-shirts, polo’s en sweaters van uitstekende kwaliteit als resultaat.

Stanley & Stella is één van de premium merken uit onze collectie naast American Apparel en Stedman en met hun personaliseerbaar en ecologisch textiel van uitstekende kwaliteit zijn zij een grote speler op zowel de nationale als internationale markt.

Niet alleen benadrukken wij de kwaliteit van hun kledij on te personaliseren maar ook de originaliteit van hun gemarmerde kleuren, de comfortabele pasvormen en de grote variëteit aan modellen in hun catalogus. Het is duidelijk, wij zijn fan!

Uit hun ecologische T-shirts hebben wij de volgende 4 toppers geselecteerd:

Nog niet overtuigd? Bekijk dan snel hun nieuwe promotievideo, opgenomen in de prachtige Algarvestreek in Portugal 😉

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Gepersonaliseerde paraplu’s in zeefdruk

Lekker weertje vandaag? Met het weer hebben we het in Nederland en België nu niet echt getroffen. Maar door wat regen laten wij onze plannen niet in het water vallen. Integendeel, wij stellen je graag de gepersonaliseerde paraplu voor, de perfecte oplossing voor natte dagen en bovendien ideaal voor promotiewerk.

De gidsen van Green Tours in Madrid herken je aan hun gepersonaliseerde T-shirts en de bedrukte paraplu’s met hun logo met de groene salamander.

Bij Green Tours in Madrid, Spanje gebruiken ze de paraplu’s als herkenningspunt tijdens hun geleide tours. Dit kan natuurlijk ook in Amsterdam, Antwerpen of Brussel of wat dacht je van op schooluitstappen. Gedaan met verloren lopen, zoek de paraplu!

De gidsen van Green Tours in Madrid herken je aan hun gepersonaliseerde T-shirts en de bedrukte paraplu’s.

Al rico #FREETOUR!!! 😎 #Sábado #turisteando por #Madrid!!

Una publicación compartida de FREE TOUR MADRID (@freetourmadrid) el

Tic tac! Nos lanzamos a la calle el #sábado 9 julio 🙌🏽

Una publicación compartida de FREE TOUR MADRID (@freetourmadrid) el

Deze paraplu’s ANT springen meteen in het oog : met hun diameter van 104 cm, hun elegante aluminium handvat en de binnenzijde in verschillend kleuren beschikbaar. Wij raden bedrukking met zeefdruk aan voor het beste resultaat bij de waterdichte stof.

Het ontwerp voor deze paraplu is ideaal voor het bedrukken met zeefdruk omdat het een eenvoudig logo in 1 kleur betreft.

Voor het bedrukken moesten wij het logo enkel in de grootte aanpassen zowel voor de paraplu’s als voor op de voor – en achterkant van de T-shirts. Zo makkelijk is het dus om een logo te hergebruiken bij het personaliseren van de T-shirts.

Wanneer het gaat over personalisering van bedrijfskleding moeten we rekening houden met het feit dat elk bedrijf of elke zaak specifieke behoeften heeft voor het uniform. Gelukkig kan je in onze online textielcatalogus kiezen uit een waaier van mogelijkheden:

 • T-shirts
 • polo’s
 • petten
 • mutsen
 • sjaals
 • schorten/ sloven
 • bodywarners
 • sweaters en sweatshirts
 • Fleece truien

Bovendien hebben wij nog verschillende modellen paraplu’s om te personaliseren, kies een model uit onze catalogus voor paraplu’s, stuur ons je ontwerp en wij zorgen voor de rest! 🙂

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde paraplu’s of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Katoenen tassen om te bedrukken

Van al onze producten uit onze online catalogus voor tassen zijn de katoenen tassen om te personaliseren één van onze meest verkochte artikelen. Kijk snel mee waarom. 🙂

Steeds meer ontwerpers, illustrators, kledinglijnen en muziekgroepen kiezen voor het bedrukken van katoenen tote bags : goedkoop, superhandig en herbruikbaar, ideaal dus voor promotiewerk en bovendien milieuvriendelijk!

Deze modieuze, crèmekleurige tassen met lange hengsels kan je eindeloos combineren met allerlei ontwerpen in zeefdruk. Het materiaal van deze tas bestaat uit onbewerkt katoen wat het de natuurlijke kleur geeft en het zo populair maakt bij verschillende ontwerpers omdat het perfect bedrukbaar is met alle soorten logo’s of designs.

Dit mooie ontwerp is het werk van illustrator Magoz die deze gepersonaliseerde tote bags bedrukte voor een tentoonstelling van zijn werk. Leuk als relatiegeschenk maar ook perfect voor verpakking.. Mogelijkheden genoeg!

De meest gebruikte druktechniek voor de bedrukking van deze tassen is textielzeefdruk omdat het een mooi resultaat geeft met vlakke inkt en tevens ook een goedkope manier van drukken is. Een win-win situatie dus!

Deze tas Joytex Riad tote bag is één van onze sterproducten maar wij kunnen je ook de volgende modellen van bedrukte tassen zeker aanraden:

Kies je tas om te bedrukken online, stuur ons je logo en wij zorgen voor een mooi resultaat!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde Tassen of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

T-shirts in full print

Steeds meer kledingontwerpers durven het aan om t-shirts in full print te lanceren omdat deze druktechniek een waaier aan mogelijkheden biedt en er bovendien geen kleurlimieten zijn waardoor er tot in detail bedrukt kan worden. Wil je meer weten over deze techniek? Hier wat meer informatie. 😉

Het bedrukken met full print is een revolutionaire druktechniek voor het personaliseren van T-shirts die geen voelbare afdruk op de stof nalaat zoals meestal wel het geval is bij andere druktechnieken. Bovendien moet er bij deze techniek geen rekening gehouden worden met een maximum aantal kleuren en kan je dus je fantasie de vrije loop laten gaan.

Het grootste voordeel van de bedrukking met full print bij T-shirts is dat alle kleuren en details van je foto, illustratie of ontwerp exact gereproduceerd kunnen worden op het kledingstuk met een spectaculair resultaat als gevolg.

Een ander voordeel van deze druktechniek is dat deze afdruk onuitwisbaar is zelfs na veelvuldig wassen. Kwaliteit en creativiteit gaan dus samen!

Naast het bedrukken van T-shirts kan full print ook gebruikt worden voor het personaliseren van andere kledingstukken:

 • handdoeken
 • dekens
 • sjaals
 • nekwarmer

T-shirts in full print hebben een spectaculair resultaat maar kunnen ook kleine onvolmaaktheden weergeven op plekken waar de inkt moeilijk komt zoals bijvoorbeeld in de hals of de oksels. Om dit te vermijden kan je kiezen voor full print geconfectioneerd. Dit betekent dat het T-shirt eerst wordt bedrukt en dan handmatig aan elkaar genaaid.

Full print kan enkel gebruikt worden als druktechniek op kledingstukken uit 100 % polyester. In onze online catalogus full print vind je T-shirts in soft touch die net zo zacht aanvoelen als katoen en speciaal ontworpen zijn voor kledingontwerpers en merken en tevens ook uiterst geschikt voor het bedrukken van technische T-shirts voor sportoutfit’s, marathons of sportscholen.

Veel kledingontwerpers kiezen ook voor onze extra service zoals gepersonaliseerde labels of verpakking van de T-shirts. Het opvouwen en verpakken van de T-shirts is uiterst belangrijk voor een goede eerste indruk bij de klant.

Om je bestelling te plaatsen voor gepersonaliseerde T-shirts voor kledingontwerpers met je opdruk in full print stuur je ons enkel je ontwerp toe in een formaat van goede kwaliteit en wij zorgen voor de rest. Mooi resultaat verzekerd!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Gepersonaliseerde sweaters en hoodies

Droom je van het creëren van je eigen kledinglijn of merk maar heb je nog vragen of twijfels over de druktechnieken of de juiste materialen of modellen? Wij helpen je graag met het ophelderen van een aantal thema’s.

Deze mooie sweaters met capuchon werden ontworpen door de Hideout Surf Shop, als onderdeel van de kledinglijn voor hun surfwinkel in de prachtige Algarve streek in Portugal.

Een eerste vertrekpunt bij het opstarten van een kledingmerk is je potentiële doelgroep. Wie zijn je klanten en wat willen ze? In het geval van de surfwinkel werd er gekozen voor het ontwerpen van sweatshirts, T-shirts en petten. Er zijn klanten die hiernaast ook nog katoenen tassen, handdoeken en buffs bestellen, met dezelfde opdruk.

Over het algemeen zijn gepersonaliseerde sweaters met capuchon of hoodies producten met een grote acceptatie waar veel vraag naar is omdat ze makkelijk te combineren zijn, comfortabel zitten en je warm houden op verschillende momenten en tijdens diverse activiteiten. Wij bieden verschillende modellen aan in onze online catalogus voor sweaters.

De druktechniek voor het personaliseren van T-shirts en sweaters die wij aanraden en zelf het meeste gebruiken in onze textieldrukkerij, is zeefdruk. Deze techniek is zeer efficiënt en geeft steeds een mooi resultaat, ook bij het bedrukken van meer gecompliceerde kledingstukken zoals sweaters.

Een nadeel van het gebruik van zeefdruk is de kleurlimiet:

 • Wit T-shirt: 8 verschillende kleuren
 • Gekleurd T-shirt: 6 verschillende kleuren
 • Textiel accessoires: 4 verschillende kleuren

Indien je echter goed nadenkt over de kleuren van je ontwerp dan kan je het zeefdruksjabloon hergebruiken voor verschillende kledingstukken in een andere kleur zonder dat hiervoor een kleurwissel nodig is. Kleurwissels brengen hogere technische kosten met zich waardoor de prijs meteen een stuk omhoog gaat en deze dus het best vermeden kunnen worden.

Dit is ook de reden waarom er bij het personaliseren van de petten gekozen werd voor een andere druktechniek: sublimatie – deze techniek kan enkel gebruikt worden bij producten uit 100% polyester maar heeft als voordeel dat er geen voelbare afdruk wordt achtergelaten en er geen kleurlimiet is.

Andere druktechnieken die veelvuldig gebruikt worden door ontwerpers zijn digitale druk en full print. Bij digitale druk wordt een digitaal bestand direct op textiel geprint. Bij full print wordt dit bestand eerst op een transfer gedrukt die nadien op het textiel wordt aangebracht door middel van een pers.

Heb je vragen of tijfwels contacteer dan een van onze verkopers voor meer uitleg.

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde sweaters of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl