Gepersonaliseerde camouflage shirts

Op zoek naar een origineel en verschillend shirt voor uw club, band of vereniging? Dan zal u zeker inspiratie vinden bij deze gepersonaliseerde camouflage shirts.

Shirts met een camouflage ontwerp trekken altijd een publiek aan, deze zijn zeker populair bij hiking clubs, muziekbands of tot zelfs werkkleding.

De camouflage shirts zijn zo populair geworden dat ze ondertussen zelfs deel uitmaken van veel collecties van designers en alternatieve merken.

U kan uw camouflage shirts bedrukken met een eenvoudig logo, of deze gewoon effen aankopen. Het shirt JHK Regular Camouflage is een zeer voordelige optie, dit shirt heeft een gramgewicht van 155g/m2. En dit shirt is trouwens ook beschikbaar in aan aangepast model voor dames.

Waar u naar op zoek bent nog niet kunnen vinden? We hebben meer camouflage kleding in onze online textiel catalogus:

  • Camouflage sweaters
  • Camouflage jassen
  • Camouflage petten
  • Camouflage rugzakken
  • Camouflage sporttassen

Bij het personaliseren van camouflage shirts raden we aan om enkel teksten of eenvoudige logo’s in 1 kleur te bedrukken via zeefdruk. Bij voorkeur in het wit of zwart, dit voor een subtiel resultaat.Het zeefdrukken van camouflage shirts garandeert een duurzaam resultaat: zeer resistent, ook na verschillende wasbeurten. De shirts zullen een lange tijd meegaan!

En als alternatief: indien u wenst shirts te bedrukken met logo’s met veel kleuren dan kan bijvoorbeeld quadritrans of vinyl gebruikt worden.

Contacteer ons nu en we stellen met veel plezier een vrijblijvende prijsopgave voor u op!

Bezoek onze  online textiel catalogus of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Gepersonaliseerde sporthanddoeken

Licht, fijn en absorberend: de perfecte karakteristieken voor gepersonaliseerde sporthanddoeken. Een onmisbaar accessoire tijdens het sporten! Microfiber is een synthetische stof die zeer effectief water, stof en vuil absorbeert. Hierdoor kunnen deze gebruikt worden als schoonmaakdoekjes tot gepersonaliseerde fitness handdoeken. Bedrukte microfiber handdoeken nemen weinig plaats in en passen dus in elke tas of rugzak. […]

Gepersonaliseerde polo’s

De gepersonaliseerde polo’s zijn zonder twijfel het meest gekozen kledingstuk als werkkleding. Een klassieker. Wie kiest voor polo’s als werkkleding wil over het algemeen een verzorgd imago, formeel met een elegante touch zonder te formeel te worden zoals bij een hemd. Onze klant Brompton, het befaamde merk van plooibare fietsen uit Londen, koos ook hiervoor. […]

Digitale bedrukking van shirts

De digitale bedrukking van shirts is een techniek die steeds meer wordt gebruikt, zeker voor kledingmerken, designers en illustratoren. Het is misschien niet de voordeligste techniek voor het bedrukken van shirts waar we over beschikken. Maar deze biedt wel de mogelijkheid om designs met vele kleuren, details, schaduwen en degradaties te gaan bedrukken. Of zelfs […]