Gepersonaliseerde bedrijfskleding

Om uw medewerkers goed zichtbaar te maken en daarbovenop een professionele look te geven, is gepersonaliseerde bedrijfskleding absoluut een goede keuze. Op deze manier zijn uw werknemers eenvoudig herkenbaar en aanspreekbaar voor de klanten. En de extra promotie die u erbij krijgt, is natuurlijk ook mooi meegenomen.

Voor deze professionele werkkleding raden we aan om kleding van middelhoge tot hoge kwaliteit te nemen. NuLab Amsterdam koos voor de personalisatie van sweaters en ging voor kleding van zeer hoge kwaliteit.

In ons voorbeeld van vandaag ziet u de sweater American Apparel Flex Fleece Zip Hoodie. Deze hoodie met ritssluiting biedt een opmerkelijke kwaliteit en is dan ook perfect geschikt voor uw professionele bedrijfskleding of voor designers die hun eigen high-quality kledinglijn op wensen te starten.Voor de bedrukking werd gekozen voor een eenvoudige, maar uiterst effectieve, bedrukking in zeefdruk in 1 kleur. Door in 1 kleur te gaan bedrukken kan u het budget voor de personalisatie gaan beperken en zeer voordelig uw kleding personaliseren. Bij de hoodies van NuLab zorgt het contrast tussen de Dark Heather Grey kleur van de sweater en de witte bedrukking voor een mooi resultaat.

We beschikken over een zeer uitgebreid gamma aan kleding om te personaliseren. Neem zeker en vast een kijkje in onze online catalogus, misschien bent u op zoek naar andere kledingstukken zoals:

 • Shirts
 • Polo’s
 • Hemden
 • Bodywarmers
 • Schorten
 • Petten


U kan bij ons terecht voor de personalisatie van uw bedrijfskleding. Bereken uw prijsopgave snel en eenvoudig online op de productpagina. Of contacteer ons en wij maken met veel plezier een vrijblijvende prijsopgave op maat voor u.

Bezoek onze online catalogus of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Shirts met full print bedrukking

Op zoek naar originele gepersonaliseerde shirts? Wat dacht je van shirts met full print bedrukking? Een leuk en mooi resultaat in combinatie met een originele look.

Maussi Kruiden uit Den Haag, een groothandel in kruiden, koos voor deze personalisatie en al zeggen we het zelf: het resultaat mag er zijn. Een prachtige bedrukking, volledig in de lijn met de kleuren en het logo van Maussi Kruiden.

Bij full print shirts zijn er verschillende mogelijkheden: een bedrukking vóór confectie of na confectie. Hier werd gekozen voor het shirt Full Print Urban en een bedrukking vóór confectie. Wat er op neer komt dat het shirt eerst wordt bedrukt en pas na de bedrukking samen wordt genaaid. Op deze manier kunnen onvolmaaktheden en rimpels aan de zijnaden worden vermeden.

Bij een full print bedrukking wordt de druktechniek sublimatie gebruikt. Via deze techniek wordt de inkt chemisch verweven met de stof van het shirt. De bedrukking is dus onuitwisbaar, is niet voelbaar op het shirt en er is geen kleurlimiet.


Naast shirts beschikken we ook over andere kledingstukken of accessoires die full print bedrukt kunnen worden:

 • Bandana’s
 • Nekwarmers
 • Handdoeken
 • Japanse hoofdbanden

Aarzel niet om een kijkje te nemen in onze full print catalogus. U kan meteen uw prijsopgave berekenen op de productpagina van het gewenste kledingstuk. Of stuur ons uw design en wij adviseren u graag verder.


Bezoek onze catalogus voor full print bedrukking of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Gepersonaliseerde kleding voor uw medewerkers

Uw medewerkers eenvoudig herkenbaar maken, de teamgeest verbeteren en extra promotie. Gepersonaliseerde kleding voor uw medewerkers is multifunctioneel en vandaag de dag dan ook een must.

Daarom kwam Luxor Live, concertzaal in Arnhem, bij ons voor hun gepersonaliseerde shirts en sweaters. In eerste instantie gingen we op zoek naar kledingstukken die goed aansluiten bij de noden van Luxor Live. Uiteraard raden we aan om te kiezen voor kleding van goede kwaliteit.

Hier werd gekozen voor het shirt Gildan Premium en de sweater Gildan Heavy Capuchon voor de gepersonaliseerde kleding. Zeker en vast een goede keuze, en dit met een interessante prijs-kwaliteitsverhouding.


De personalisatie werd via zeefdruk uitgevoerd, zeefdruk is onze meest gebruikte techniek en dan ook onze specialisatie. De bedrukking op de voorzijde bevat 3 kleuren en op de achterzijde en mouw 1 kleur. Daarnaast werd ook geopteerd voor een geïnverteerde versie van de kleuren, zo is ook wat variatie aanwezig.

Voor de bedrukking op de voorzijde werd zwart dus als derde kleur toegevoegd. Dit garandeert een kwalitatieve bedrukking van deze gepersonaliseerde kleding. Zonder het toevoegen van deze kleur zouden kleine details namelijk verloren gaan, zoals bijvoorbeeld de overgang tussen de handen en het hoofd in het design.Met kwalitatieve kleding en een mooie bedrukking zullen uw medewerkers uiteraard zeer tevreden zijn. Naast shirts en sweaters hebben we ook nog heel wat andere kledingstukken die praktisch kunnen zijn:

 • Polo’s
 • Blouses
 • Tassen
 • Petten
 • Jassen
 • Veiligheidshesjes
 • Bandana’s

Neem een kijkje in onze uitgebreide online textiel catalogus en bereken snel en eenvoudig uw prijsopgave op de productpagina.

Bezoek onze online textiel catalogus of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Gepersonaliseerde shirts voor uw evenement

Er bestaat geen twijfel over, gepersonaliseerde shirts voor uw evenement zijn vandaag de dag een must. Een leuke herinnering voor de aanwezigen en tegelijkertijd ook extra promotie om zo meer interesse op te wekken voor de komende edities!

Een eerste advies dat we kunnen geven is om zeker een shirt van goede kwaliteit te nemen. Door te kiezen voor een kwalitatief shirt om te bedrukken, bent u zeker dat uw fans langer kunnen genieten van hun aandenken. Wat wil zeggen dat ze ook langer promotie maken voor uw evenement.

Dit hebben de organisatoren van Vlissingen Vintage zeker en vast begrepen. Voor de gepersonaliseerde shirts voor hun 4de editie werd gekozen voor het shirt Fruit of the Loom Value en het shirt Roly Martinica. Deze shirts uit het gemiddelde gamma bieden een zeer interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

Vlissingen Vintage is een 3 daags festival, zoals de naam doet vermoeden kan je er een vintage markt vinden. En daarnaast ook puur genieten, omringd door bikes, oldtimers, live muziek en lekker eten en drinken.

Een volgende belangrijke factor voor uw evenement shirts is een opvallend design. Ons voorbeeld van vandaag is dan ook een uitstekend voorbeeld hiervan. Kijk maar hoe origineel dit design is, een echte retro en vintage look die volledig overeenstemt met het evenement. Wij zijn alvast onder de indruk, en dat zijn de fans gegarandeerd ook.Dit design werd via zeefdruk bedrukt, dit in 3 kleuren: grijs, groen en zwart. Misschien denkt u nu: zwarte inkt op een zwart shirt? Jazeker, in dit geval werd beslist om ook zwarte inkt toe te voegen, zo kon worden gegarandeerd dat ook de kleine details in het design optimaal kunnen bedrukt en weergegeven worden.

Hoe werkt het zeefdrukproces precies? Eerst wordt het design per kleur verdeeld en per kleur wordt een film gemaakt via een speciale HD plotter. Vervolgens wordt de film op een zeef gelegd met een lichtgevoelige emulsie voor de belichting, net als in een fotolab werken we met een roos-achtig licht. Eens de belichting afgewerkt is, is ons zeefdruksjabloon klaar. Vervolgens wordt het zeefdruk frame op de machine gemonteerd en worden de inkt en de shirts klaargemaakt voor bedrukking. Op de zeefdruk pagina kan u het volledige proces vinden.
Zeefdruk is de populairste techniek bij onze klanten en dan ook onze specialisatie. U verkrijgt een kwalitatief resultaat tegen een aantrekkelijke prijs. Indien u het budget wenst te beperken dan kunnen we aanraden om in 1 of 2 kleuren te bedrukken. Uiteraard beschikken we ook over andere druktechnieken voor uw gepersonaliseerde shirts:

 • DTG of digitale druk
 • Borduren
 • Sublimatie
 • Rhinestone kristaldruk
 • Vinyl

Neem een kijkje in onze online catalogus, op de productpagina kan u meteen uw prijsopgave berekenen. Of stuur ons uw design en wij maken u graag een vrijblijvende prijsopgave.

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl