​Festival t-shirts bedrukken

Vandaag tonen we u een geniaal voorbeeld van hoe festival t-shirts te bedrukken en deze een compleet succes te maken. 😀

Wie ooit naar een muziekfestival is geweest weet dat gepersonaliseerde t-shirts één van de beste fysieke herinneringen zijn die u mee kan nemen naar huis. Iedere keer u dit shirt draagt denkt u terug aan de concerten en gebeurtenissen, wie houdt hier niet van?

Hierdoor nemen de meeste festivals in de wereld gepersonaliseerde merchandising zeer serieus. De designs worden steeds indrukwekkender en we houden van deze van Binéfar Rock Night met een hommage aan Kiss en Game of Thrones:

We hameren er altijd op dat een goed design essentieel is om een connectie te maken met het publiek van het festival. Zo dient u er uiteraard rekening mee te houden dat het publiek van bijvoorbeeld een heavy metal festival niet hetzelfde publiek is als dat van een popfestival. In elk geval is het een goed idee om zo veel mogelijk mensen te proberen te bereiken, daarom raden we bij de bedrukking van festival t-shirts aan te kiezen voor verschillende maten en modellen voor hem en voor haar.

Eén van de grootste voordelen van zeefdruk is dat u kan besparen op technische kosten indien u het design bedrukt zonder aanpassing van de afmetingen op verschillende shirts. Indien de afmetingen van het design gewijzigd dienen te worden dan is een nieuw zeefdrukraam nodig, wat de technische kosten doet toenemen. In dit voorbeeld was dit niet nodig:

Ook de combinatie van tinten is van belang bij het personaliseren van shirts in zeefdruk, dit gezien de prijsopgave wordt berekend in functie van het aantal kleuren in uw design of logo.

In deze via zeefdruk gepersonaliseerde t-shirts werd een efficiënte combinatie gebruikt van 2 tinten en het negatief van het shirt, zo lijkt het alsof er meer degradaties en kleuren zijn. Een succes! 😛We werken met verschillende technieken voor het online bedrukken van t-shirts in onze werkplaats. Zo kunnen we ons aanpassen aan het design, het kledingstuk en het budget van onze klanten:

 • Zeefdruk
 • Digitale druk
 • Full print
 • Quadritrans
 • Vinyl
 • Borduren
 • Rhinestone-kristaldruk
 • Copitrans
 • Sublimatie

Voor elke vraag of twijfel: aarzel niet om contact met ons op te nemen en wij adviseren u verder met betrekking tot het proces voor het online shirts bedrukken. 🙂​

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

T-shirts voor bands

Vandaag de dag zijn t-shirts voor bands één van de voornaamste vormen van financiëring en promotie in de muziekwereld. En dit zal nog vele jaren zo blijven. 😀

Aantrekkelijke merchandising van goede kwaliteit is belangrijk om de aandacht van de fans te trekken. We raden muziekgroepen dus altijd aan om te kiezen voor een design dat niet onopgemerkt voorbij zal gaan om t-shirts te personaliseren.

In tegenstelling tot wat men kan denken dient een baanbrekend design zich niet noodzakelijk te vertalen in een dure bedrukking. Met slechts 1 tint in zeefdruk kan u reeds spectaculaire bedrukte t-shirts voor bands verkrijgen, zoals deze:

Een veel gebruikt trucje in textiel zeefdruk om technische kosten te beperken is om het negatief van de kleur van de kledij te gebruiken. U krijgt een geniaal effect, dit zonder dat het budget oploopt. Een win-win situatie dus!

Een alternatief om merchandising shirts te personaliseren is digitale bedrukking, zeer nuttig om bijvoorbeeld albumhoezen met veel kleuren, schaduwen of details te bedrukken. Dit gezien er bij DTG geen kleurlimiet is zoals bij zeefdruk.

Voor het online personaliseren van t-shirts zijn zowel zeefdruk als digitale bedrukking kwalitatieve technieken voor uw gepersonaliseerde merchandising. Kies de meest geschikte techniek, afhankelijk van uw design en uw budget. 🙂


De Italiaanse hiphop band Sons of Arkham hebben geopteerd voor het bedrukken van shirts van een klassiek merk: Fruit of the Loom. Zeer populair voor merchandising.

Het gekozen model was het t-shirt Fruit Original, een voordelig kledingstuk van 100% katoen, beschikbaar in een interessant gamma aan kleuren. Daarbovenop zijn deze personaliseerbare shirts ook beschikbaar in een model voor kinderen en vrouwen.


Vergeet niet: u kan hetzelfde design ook bedrukken op andere kledingstukken uit onze online catalogus. Een gevarieerde gepersonaliseerde merchandising biedt garantie tot succes. 😉

 • T-shirts
 • Sweaters
 • Tassen
 • Bandana’s
 • Petten
 • Nekwarmers

Wacht niet langer om uw band t-shirts te bedrukken!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Gepersonaliseerde tweekleurige t-shirts

Voor wie op zoek is naar kledij die eruit springt stellen we deze gepersonaliseerde tweekleurige t-shirts voor. Onmogelijk om ze niet op te merken! 🙂

Tweekleurige shirts bedrukken is toegankelijk voor iedereen gezien deze beschikbaar zijn aan een aantrekkelijke prijs, dus niet gelimiteerd tot designers en kledingmerken. U kan deze ook gebruiken als werkkledij, op evenementen, als merchandising voor bands of als promotionele t-shirts.

Om een nog opvallender resultaat te verkrijgen kan u de kleur van het design aanpassen aan de contrasterende zones van uw gepersonaliseerde t-shirts, zoals in dit voorbeeld:

Deze personaliseerbare contrasterende t-shirts bieden een moderne, casual en informele snit en zijn opnieuw een rage in de mode-wereld. U hebt ze zeker in tal van winkels gezien. 😉

Deze Ringer shirts zijn van het welgekende merk Fruit of the Loom, een wereldwijde referentie in de textiel. De mouwnaden en kraag beschikken over contrasterende kleuren en er is een keuze uit verschillende combinaties. En dat is niet alles: de meer gesloten Hilo Belcoro mesh zorgt ervoor dat bedrukking via zeefdruk er perfect uit ziet.


Om tekst of eenvoudige logo’s met weinig kleuren te bedrukken is textiel zeefdruk zonder twijfel de methode met de beste prijs-kwaliteitverhouding om online t-shirts te personaliseren.


Een advies om te besparen: indien u over een aangepaste prijsopgave beschikt, limiteer uw designs dan tot 1 of 2 kleuren en combineer met de kleur van de shirts om te bedrukken. Minder is meer!

Om er zeker van te zijn dat uw tweekleurige t-shirt wordt bedrukt op de manier die u wenst staat ons team van designers klaar om u een virtueel proefvoorbeeld voor te bereiden. Zo ziet u hoe het design er uit zal zien op het kledingstuk en kan u ook de afmetingen, kleuren en positie van de bedrukking bevestigen.


We herinneren u aan onze levermogelijkheden voor gepersonaliseerde kledij in Nederland:

 • Normaal: 15 dagen, gratis vanaf 300€
 • Snel: 13 dagen
 • Express: 9 dagen
 • Flash: vanaf 5 werkdagen

Ga de volledige details met betrekking tot de levermogelijkheden na in onze verkoopsvoorwaarden.

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Gepersonaliseerde stoffen tassen

Vandaag stellen we u een speciale optie uit onze online catalogus van tassen voor: de gepersonaliseerde stoffen tassen!

Deze tassen met korte draaglussen kunnen de perfecte aanvulling zijn voor de promotie van een bedrijf of evenement, maar zijn ook geschikt als verpakking voor winkels. Het is altijd belangrijk om de klant te verrassen, dit tot in het kleinste detail. 😉

De bedrukte katoenen tassen zijn resistent, mooi, opvallend en zal u blijven gebruiken, in tegenstelling tot plastic tassen die we blijven opstapelen in de kast.

De tas Kairo is beschikbaar in verschillende kleuren, zo kan u de kleur kiezen die het best aansluit bij uw logo of design. Daarbovenop zijn deze mini tote bags ongelofelijk voordelig bij grote oplagen.


Daarnaast zijn deze tassen om te bedrukken ook crèmekleurig beschikbaar, prachtig en elegant.

Om een druktechniek te kiezen, houden we altijd rekening met het type design dat u wil bedrukken. In de meeste gevallen gaan we zeefdruk gaan kiezen voor de meeste kledingstukken, dit voor de uitgebreide mogelijkheden die deze techniek biedt en de lage prijs.

Zeefdruk is geschikt voor logo’s, teksten en niet al te ingewikkelde designs: dit wil zeggen dat het bijvoorbeeld moeilijk is om foto’s te printen op onze personaliseerbare tassen met deze techniek. In dit geval wordt het design het best vereenvoudigd, zonder schaduw of degradaties. 🙂

Er zijn ook andere alternatieven voor het online personaliseren van tassen, zoals vinyl of quadritrans. Indien u twijfels hebt, dan staat ons team klaar om u te helpen de meest geschikte techniek uit te kiezen.

Onze standaard levertijd bedraagt 15 dagen. Maar voor meer dringende bestellingen van uw gepersonaliseerde tassen zijn er ook andere opties:

 • Snel: 13 kalenderdagen
 • Express: 9 kalenderdagen (toeslag van 15%)
 • Flash: vanaf 5 werkdagen indien de bestelling werd bevestigd voor 11u ‘s morgens (minimum toeslag van 25%)

Kijk onze verkoopsvoorwaarden na voor alle details en prijzen met betrekking tot de levering.

Tassen bedrukken is eenvoudig, goedkoop en snel! 😀

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde Tassen of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Gepersonaliseerde t-shirts voor hotels

De tijden veranderen en veel bedrijfen en instellingen zijn op zoek naar een meer ontspannen en informeel imago. Als je ons niet gelooft, bekijk dan zeker eens deze gepersonaliseerde t-shirts voor hotels.

Het hotel Melodia del Bosco, gelegen in de indrukwekkende bergketen De Dolomieten in Italië, biedt naast overnachtingen ook verschillende excursies met fiets. Iets was ze ook willen benadrukken in beide designs van hun t-shirts van organisch katoen met bedrukking.

Het is natuurlijk logisch voor een hotel als dit, dat zich in het midden van de natuur bevindt, om te kiezen voor het bedrukken van ecologische t-shirts. Zowel als werkkledij voor het personeel of om cadeau te geven aan klanten die een excursie boeken. Een leuke attentie!


Je succes wordt verzekerd als je kiest voor de leuke en originele kleuren beschikbaar in het gamma van de eco-friendly shirts van Stanley/Stella in gemarmerd grijs:En alsof dat nog niet voldoende was: de extra zachte touch van deze shirts voor hotels is ongelofelijk. En door gebruik te maken van textiel zeefdruk krijg je een prachtig resultaat:
Zowel als deze gepersonaliseerde t-shirts voor je personeel als voor je klanten bestemd zijn, raden we aan om te kiezen voor een duurzame en kwalitatieve manier van bedrukking die bij grote aantallen daarbovenop snel en voordelig uitgevoerd kan worden.

Uiteraard is elk hotel verschillend. Je hebt resorts, spa’s, low-cost hotels, jeugdherbergen, rurale huisjes,… Elk type bedrijf zoekt naar verschillende types kledij om te bedrukken. In onze online catalogus kan u alle opties ontdekken:

 • T-shirts
 • Polo’s
 • Handdoeken
 • Sweaters
 • Bodywarmers
 • Hemden
 • Paraplu’s
 • Stoffen zakken
 • Petten
 • Rugzakken
 • Sjaals
 • Tafelonderleggers
 • Schorten
 • Katoenen slippers

Bij twijfels over de bedrukking staat ons team klaar om u te helpen de beste keuze te maken aangepast aan uw noden. Wacht niet om te starten met het online personaliseren van uw t-shirts.

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Gepersonaliseerde t-shirts voor designers

Populairder elke dag: bedrukte gepersonaliseerde t-shirts voor designers. Een goede manier om extra bekendheid te verwerven en je merk verder uit te breiden. De bedrukkingstechniek die we hier meestal aanraden is zeefdruk, bij het gebruik van bijvoorbeeld slechts 1 of 2 kleuren kan je eenvoudig de kosten beperken. Wat ook een voordeel is wanneer je de t-shirts zelf wil doorverkopen.

Bij bedrukking via textiel zeefdruk kan je ook besparen indien je slechts in 1 kleur afdrukt maar toch verschillende producten wenst. Zoals onderstaand voorbeeld: een zwart shirt met witte bedrukking en een wit shirt met zwarte bedrukking. Hierbij hoeft slechts 1 zeefdrukraam aangemaakt worden, deze wordt na de eerste bedrukking gewassen en kan dus opnieuw gebruikt worden voor de andere kleur. Bekijk zeker even de mogelijkheden in onze online catalogus!Bij het werken met meerdere kleuren krijg je bij textiel zeefdruk, ook wel serigrafie genoemd, zeker en vast ook een goed resultaat. Bij deze voorbeelden zie je de Sols Regent shirts, een van onze meest verkochte modellen die qua prijs/kwaliteitsverhouding absoluut een interessante keuze zijn.Indien je design veel verschillende kleuren bevat dan raden we aan om je gepersonaliseerde designer shirts full color te gaan bedrukken via sublimatie of full print. Bij beide methodes is er geen kleurlimiet en deze technieken bieden een niet-voelbare bedrukking.

Ook een subtiele toets van je gepersonaliseerde t-shirt is zeker mogelijk. Zo kan je jouw logo bijvoorbeeld gaan drukken op het voorzakje van het shirt. Hier kunnen we de Roly Teckel voorstellen, een standaard shirt van hoge kwaliteit. Een elegante keuze om je kledij te personaliseren, ideaal voor ontwerpers.


Nog een leuke extra touch? Wat dacht je van je t-shirt met gepersonaliseerd label? Bij onderstaand voorbeeld werd opnieuw zeefdruk toegepast. Maar er zijn ook andere mogelijkheden bij het bedrukken van labels, zoals bijvoorbeeld een label op stof of zelfs een gelimiteerde editie met genummerde labels. Ontdek alle mogelijkheden op onze site.

Meer informatie met betrekking tot alle bedrukkingstechnieken en onze uitgebreide catalogus kan je uiteraard op onze website vinden. Creëer zelf een snelle prijsopgave of contacteer ons voor meer informatie. Aarzel niet en verspreid uw merk met jouw eigen bedrukte ontwerper shirts.

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Gepersonaliseerde nekwarmers

De zomer is weer veel te snel voorbij en we moeten ons alweer gaan voorbereiden op een natte herfst en koude winter. Wil je dat toch in stijl doen, dan zijn onze gepersonaliseerde nekwarmers een uitstekend complement.

Ze mogen dan wel nekwarmer heten, maar deze buisvorimge sjaaltjes in Full Print kunnen op veel verschillende manier en plaatsen gedragen worden.: Als haarband, bandana, polsband… mogelijkheden genoeg!

Deze bedrukte nekbanden zijn zeer populair bij motorclubs, studentenverenigingen en wandelclubs. Ook worden ze vaak besteld door bedrijven voor opdrachten bij teambuilding. Verder worden ze ook vaak weggeschonken als relatiegeschenk bij reisagentschappen, of als aandenken van een verjaardag of trouw.

De stof die gebruikt wordt bij deze nekwarmers in full print is 100% polyester met soft touch zodat ze als katoen aanvoelen.

Ook al kunnen ze bedrukt worden met zeefdruk, wij raden toch een full colour opdruk met full print aan omdat we daarmee prachtige resultaten verkrijgen.

Naast de kleurrijke ontwerpen heeft de full print nog andere voordelen:

 • Elke foto, ontwerp, logo of illustratie kunnen worden bedrukt zonder kleurlimiet.
 • Wij kunnen je logo over de gehele sjaal weergeven
 • De opdruk is niet voelbaar
 • De stof is ademend


In onze online catalogus van bedrukbara sjaals kan je nog andere producten terugvinden zoals sjaals, bandanas en zelfs Japanse hoofdbanden die gebruikt kunnen worden voor op jeugdbewegingen, de scouts, verschillende soorten sportevenementen en clubs. Stuur ons je logo of ontwerp en maak je eigen gepersonaliseerde nekwarmer online.

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Goedkope werk T-shirts voor winkels en bedrijven

Een uitstekende manier om als bedrijf naamsbekendheid te verwerven en meteen je werknemers van werkkleding te voorzien ,is het bedrukken van werk T-shirts in zeefdruk. Dit kan bovendien op een zeer goedkope manier als je kiest voor een opdruk in 1 kleur waardoor de technische kosten zeer beperkt blijven. Bij zeefdruk moet er per kleur namelijk een nieuw zeefdrukraam worden aangerekend of een technische kost voor een kleurwissel, maar indien je voor 1 kleur kiest valt deze kost enorm goed mee.


Het bedrijf Mont Royal, een tomatenkwekerij koos voor zo’n eenvoudige opdruk in een felle kleur waarbij de bedrijfsnaam vermeld wordt en de werknemers goed zichtbaar zijn Daar tijdens het werk de kleding snel groen wordt van het gewas, werd er gekozen voor een groene opdruk op een donker T-shirt zodat het vuil niet meteen zo zichtbaar is. Dit zijn natuurlijk zaken waar je als bedrijf rekening mee dient te houden bij het personaliseren van werkkleding.

Een factor waar je ook mee moet rekening houden is de kwaliteit van het T-shirt. Omdat deze vaak gewassen worden, raden wij T-shirts aan met sterke stof die vaak gewassen kunnen worden. Meestal raden wij hiervoor T-shirts van Fruit of the Loom aan omdat dit merk werkt met een iets ruwere en duurzame stof die wasbestendig is en dus vele wasbeurten kan doorstaan. Bij Mont Ryal werd er gekozen voor het model Fruit Premium met een iets hoger gramgewicht en met garen van Belcoro voor extra duurzaamheid.


Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd T-shirt met de naam van je winkel of bedrijf, laat je dan adviseren door ons team van experten. Stuur ons je logo toe en laat ons weten in wat voor bedrijf je werkt en wij informeren je over graag over het beste model en de beste druktechniek voor het leukste resultaat.

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Gepersonaliseerde gymtassen met koorden

Ben je op zoek naar eens iets anders dan de populaire tote bags om te bedrukken met je logo of ontwerp, dan kunnen deze leuke, gepersonaliseerde gymtassen met koorden aan de zijkant een duurzaam en goedkoop alternatief bieden.

In onze online catalogus voor tassen vind je verschillende soorten rugzakken om te bedrukken terug uit verschillende samenstellingen zoals katoen, polyester of non- woven zoals het model dat wij je vandaag voorstellen.

Deze non- woven tas is gemaakt uit een poreus en licht glansmateriaal dat toch sterk is en vooral gebruikt wordt in de medische sector of in de schoonmaakservice omdat het makkelijk afwasbaar en dus hygiënisch is. Bovendien is deze stof goedkoop en dus uiters geschikt voor het creëren van promotionele tassen.

Deze vlakke, bedrukbare rugzakken zijn zeer gebruikelijk op evenementen, festivales en beurzen: meestal worden ze geschonken aan de aanwezigen als goodybags met flyers, kaartjes, staaltjes, kortingsbonnen en zelfs snacks erin. Ze zijn tegen alles bestand!

De Hera gymtas is ons meest economische model van alle personaliseerbare tassen die wij aanbieden, en beschikbaar in diverse kleuren zodat jullie de juiste kiezen die het beste past bij je design.


Door de samenstelling van het materiaal van deze tassen raden wij aan om bij de personalisering van gymtassen te kiezen voor zeefdruk met maximum 2 kleuren. Om de technische kosten te drukken kan je bijvoorbeeld de kleur van de tas zelf gebruiken als achtergrond voor je ontwerp.

Deze druktechniek is ook perfect geschikt voor het drukken van grote oplagen zonder aan kwaliteit in te boeten


Wij raden aan om steeds voor kledingstukken of items te kiezen die goed aansluiten bij de gelegenheid en het type van evenement, congres of beurs. Meestal is het bedrukken van tassen een veelzijdige optie die voor de meeste bedrijven geschikt is, maar er zijn natuurlijk nog veel meer alternatieven waar je voor kan kiezen:

 • T-shirts
 • Tote bags
 • Lanyards
 • Bandana’s
 • Enz

Bekijk onze website en bestel je nu gepersonaliseerde of effen tas!:)

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde Tassen of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl

Personalisering textiel met DTG

Bij Phoenix Teefactory zijn wij experten in het bedrukkken van kleding met zeefdruk, en hebben wij al jaren eraring in het bewerken van textiel op deze wijze. Maar ons vakmanschap beperkt zich absoluut niet enkel tot deze druktechniek en wij bieden nog veel meer verschillende mogelijkheden aan. Naast sublimatie, Flex – en Flock transfer, Full print en Rhinestone zijn wij ook helemaal fan van personalisering met DTG.


Wil je een T-shirt bedrukken met een foto in kleur, dan is DTG de geschikte methode voor een spectaculair resultaat. Via een speciale printer van hoge resolutie wordt de inkt meteen op de stof gedrukt. Op deze manier kunnen wij zeer gedetailleerde foto’s of ontwerpen met kleurschakeringen
en schaduwen weergeven zonder kleurlimiet!


Boven en onder zie je een voorbeeld van bedrukte T-shirts in full colour met een spectaculair ontwerp in DTG.


Ook het personaliseren van sweaters in DTG is in opmars en zoals je kan zien op de foto wordt het ontwerp gedrukt in een maximale definitie en worden de schaduwen en kleine details zelfs op een donkere stof perfect weergegeven.


Is je budget eerder beperkt, kies dan voor bedrukte tote bags in DTG . Op deze manier kan je deze iets duurdere druktechniek combineren met een goedkooper product maar ben je toch nog steeds zeker van een fantastisch effect.. Bij dit schitterende ontwerp werd er gekozen voor de Jassz Beech natural en het eindresultaat spreekt voor zich.


Wil je meer weten over het ontwerpen van mooie designs met DTG, twijfel er dan niet aan om ons te contacteren en wij helpen je graag verder!

Bezoek onze catalogus voor gepersonaliseerde T-shirts of bel ons op 0 800 09 00 015 of stuur een email naar: info@teefactory.nl