teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Bedrukte werkkleding
Gepersonaliseerd in zeefdruk
T-shirts voor evenement Ubisoft

Project

Ubisoft

Barcelona

Article

Textil: T-Shirts Marke: Sols Model: T-shirts voor hem en haar met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Druck

Technieken: Zeefruk Pantone: helder blauw 2924 Maten: 26cm lengte

UBISOFT, videogame studio

Kan je je voorstellen dat je met je bedrijf als verrassing als bedrijfsuitje naar het pretpark Port Aventura in Barcelona mag? Wel dat is wat het team van Ubisoft uit Barcelona overkwam.
En om aan te tonen dat ze plezier maken heel serieus nemen, besloten ze om met opvallende gepersonaliseerde zomer T-shirts te gaan die ideaal waren om de hele dag te genieten van allerlei attracties.
De T-shirts van Ubisoft zijn het perfecte voorbeeld dat bedrijfskleding niet enkel met een logo bedrukt hoeft te worden. Een mooi en origineel ontwerp is heel belangrijk en in dit geval waren alle werknemers zeer aangenaam verrast.
Wij zijn enorm blij met het resultaat van de T-shirts en vinden ze zo mooi dat we ze nu nog dragen.
Summer time por kanikato Een opdruk zoals die van Ubisoft lijkt veel duurder dan het eigenlijk is. Met zeefdruk kan je hele mooie resultaten bekomen tegen een voordelige prijs. Wanneer je bovendien kiest voor kledingstukken van goede kwaliteit zoals dit T-shirt van het model Regent ben je van succes verzekerd.
Er is niets beter voor de groepssfeer en de teambuilding dan de werknemers op zo’n leuke manier te motiveren. Op de foto’s en de video’s kan je duidelijk zien dat alle werknemers het uitstekend naar hun zin hadden. Wij hopen dat hun T-shirts nog vele zomers meegaan!

Geperonaliseerde T-shirts voor evenementenUbisoft BarcelonaKleding voor bedrijven in zeefdruk
Foto's van Ubisoft