teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

T-shirts bedrukken zeefdruk
Bedrukken shirts 2 kleuren
Personalisatie t-shirts evenementen

Project

TEDx

Evenementen

Londen

Article

Textil: T-Shirts Marke: Sols Model: Regent Veelzijdig t-shirt van uitstekende kwaliteit, 100% halfgekamd katoen.

Druck

Technieken: Zeefdruk, 2 tinten Pantone: Wit, rood Maten: 25 cm breed

TEDx: Ideas worth spreading

TEDx biedt een reeks conferenties en lezingen aan, dit onafhankelijk en lokaal georganiseerd. Zoals bij deze afdeling in Londen.
Wat is het thema van deze lezingen onderwezen door allerlei sprekers? Het inspireren en doorgeven van kennis aan jongeren, ondernemers en mensen met een rusteloze geest.
Een serie zorgvuldig voorbereide lezingen, demonstraties en presentaties (live of op video) over een uitgebreid gamma aan thema’s. Dit om aan te moedigen te studeren en te inspireren alsook belangrijke conversaties aan te gaan. Dit type evenement organiseren is nooit eenvoudig, daarom namen de organisatoren van TEDx Kings College London contact met ons op via e-mail voor de t-shirts van hun vrijwilligers. Zo konden de vrijwilligers eenvoudig aangesproken worden indien iemand hulp of informatie nodig had tijdens het evenement.
Voor een eenvoudig en functioneel logo als dat van TEDx was de evidente keuze zeefdruk in 2 tinten voor hun gepersonaliseerde t-shirts. Ze kozen voor het shirt Sols Regent, één van de meest verkochte modellen in onze catalogus. Dit is niet verwonderlijk dankzij de fantastische prijs-kwaliteitverhouding.
Indien u nog wat meer inspiratie nodig hebt, luister dan mee naar één van deze conferenties van TEDX.