teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Solidaire shirts
Gepersonaliseerde shirts
Shirt voor vrijwilligers

Project

Serve the City Belgium

NGO

Brussel, België

Article

Textil: T-Shirts Marke: Fruit of the Loom Model: Original W Het originele basic shirt van Fruit of the Loom.

Druck

Technieken: Zeefdruk Pantone: Wit Maten: 28 x 11,4cm voorzijde, 20 x 26,6cm achterzijde

Serve the City Belgium, een beweging van vrijwilligers

Op 26 mei werd de 100ste Big Volunteer Day of BVD georganiseerd. Elke maand zet Serve the City Brussel zich samen met hun vrijwilligers een dag in om mensen bij te staan in onze samenleving.
Er zijn verschillende projecten waarbij de vrijwilligers zich 200% inzetten: voeding verdelen voor daklozen, kleding sorteren voor donatie, spelletjes spelen met kinderen en nog veel meer. Een prachtig initiatief dat mensen samenbrengt.
Om uw project en organisatie in de kijker te zetten kunnen gepersonaliseerde shirts een grote meerwaarde toevoegen. STC Brussel koos voor het shirt Fruit of the Loom Original, het originele basic shirt van dit alom gekende merk.
Bij de bedrukking werd gekozen voor een witte bedrukking in zeefdruk op azuurblauwe shirts. Dit levert een mooi contrasterend effect en door te kiezen voor zeefdruk in 1 kleur kan u ervoor zorgen dat het nodige budget niet al te hoog oploopt.
Binnenkort wordt ook de Big Volunteer Week georganiseerd, die ook al aan de 14de editie toe is. Honderden vrijwilligers van over de hele wereld zullen het team van Brussel vervoegen. Doe jij mee?