teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Bedrukte, technische T-shirts
Gepersonaliseerde, solidaire kleding
Sportieve, gezeefdrukte, technische T-shirts

Project

Run for refugees

Barcelona

Article

Textil: T-Shirts Marke: Roly Model: Voordelige, technische T-shirts

Druck

Technieken: Zeefdruk Pantone: Wit en 186 Maten: 21cm lengte

Run for refugees: solidaire loopwedstrijd

Wat de vluchtelingen nu meemaken laat niemand koud en veel mensen hebben hun bijdrage geleverd om de situatie te verbeteren. Zo ook de vereniging van solidaire hardlopers ‘Run for refugees’, een onbaatzuchtige groep van fans die actief is in het werven van fondsen voor de NGO Proactiva Open Arms.
Bij Phoenix Teefactory zijn wij steeds bereid om een handje te helpen bij dit soort van solidaire initiatieven en om de T-shirts voor deze evenementen te personaliseren. Wij rekenen hiervoor de technische kosten niet aan, zodat ze meer winst maken voor hun organisatie en goed doel.
Aangezien het doel van Proactiva Open Arms was om fondsen te werven zodat zij hun rol kunnen voortzetten, kozen zij voor voordelige, technische T-shirts die wij bedrukten met zeefdruk in 2 kleuren, zowel op de voorzijde en aan de achterkant. Op deze manier verkregen zij een kledingstuk dat perfect is voor het beoefenen van sport aan een zeer redelijke prijs. Ideaal voor je budget!
Deze bedrukte, technische T-shirts zijn speciaal gemaakt om te sporten en daarom samengesteld uit 100% ademend en sneldrogend polyester zodat ze licht en comfortabel zijn.
Wij wensen deze hardlopers alle energie toe om te kunnen blijven lopen voor verschillende soorten goede doelen.

T-shirts voor NGOs in zeefdrukTechniche T-shirts voor loopwedstrijdenPersonalisering voor NGO
Foto's van Run for refugees