teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Personalisatie technische shirts
Sportieve shirts personaliseren
Gepersonaliseerde shirts voor sport

Project

Road to London 2017

NGO

Barcelona, Spanje

Article

Textil: T-Shirts Marke: Roly Model: Montecarlo Sportief shirt met de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Druck

Technieken: Zeefdruk Pantone: Zwart, Wit en Oranje 144 Maten: 20 x 30cm

Road to London 2017: fondsenwerving voor kinderen met autisme

Albert Navarro, vader van 2 kinderen met autisme, en verantwoordelijke van de ongelofelijke solidaire uitdaging #6majors6reptes heeft een nieuwe doelstelling bereikt: Road to London 2017. Met deze marathon in Londen kon hij maar liefst 3000€ ophalen.
De volledige opbrengst van deze solidaire marathons gaat naar de vereniging Aprenem, die zich inzet voor de bescherming van de rechten en de verbetering van de levenskwaliteit voor personen met autisme en hun families. Met donaties zoals deze van #6majors6reptes kunnen ze blijven projecten realiseren rond educatie, vrije tijd, opleiding en sensibilisatie.
De solidaire technische shirts spelen een fundamentele rol in het werven van fondsen in een marathon, en zoals u kan zien in de foto’s was het een groot succes. Daarbovenop helpen deze shirts extra aandacht te geven aan dit prachtig initiatief.
Na marathons in Chicago, Boston, Berlijn en London is de volgende uitdaging van Albert Navarro de marathon van Tokio in 2018. We wensen hem alvast heel veel succes en we hopen dat deze gepersonaliseerde shirts hun steentje hebben kunnen bijdragen.

Solidaire shirtsBedrukken shirts met zeefdrukShirts Road to London 2017
Foto’s van Road to London 2017