teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Solidaire kleding
Gepersonaliseerde kleding
Hesje voor evenementen

Project

Voedselbank Spanje

NGO

Spanje

Article

Textil: Bodywarmers Marke: Cifra Model: Non-woven hesje, praktisch en voordelig voor evenementen.

Druck

Technieken: Zeefdruk Pantone: Wit Maten: 30cm breed

Voedselbank Spanje, een solidair initiatief

Er zijn heel wat fantastische solidaire acties, zoals het ophalen van voeding door Voedselbank Spanje. Een project met tal van vrijwilligers die zich inzetten om zoveel mogelijk voeding te verzamelen en te verdelen bij mensen en gezinnen in nood.
De vrijwilligers zijn een fundamenteel onderdeel van de Voedselbanken. Jongeren, professionals, gepensioneerden: iedereen zet zich in om z’n steentje bij te dragen. Van organisatorische taken tot het ophalen van voeding. We werken al jaren samen met de Voedselbank in Spanje en zorgen voor de personalisatie van de hesjes voor hun vrijwilligers en medewerkers. Deze non-woven hesjes zijn super praktisch en zeer veelzijdig.
De hesjes werden bedrukt via zeefdruk, dit zowel op de voorzijde als de achterzijde. Maar liefst 20.000 hesjes werden geproduceerd, deze werden gebruikt in Catalonië, Madrid, Cuenca en Alicante.
Het is fijn om te weten dat deze actie, La Gran Recogida, genoemd elk jaar een groot succes is. In 2017 werd meer dan 21 miljoen kilo voeding verzameld.