teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Onze werkplaats

Onze drukkerij voor het bedrukken van T-shirts

Foto van onze werkplaats voor textielbedrukking
Logo voor zeefdruk
Evalueren kwaliteit van opdruk
Details inkt zeefdruk
Pantone kleur
Recyclage zeefdruk

Onze eigen werkplaats voor het personaliseren van textiel

Bedrukken van textiel sinds 1981


Magazijn

Wij hebben net gezorgd voor een grotere voorraad en stock van producten waardoor het noodzakelijk was om ons magazijn her in te delen om op een snelle manier een groter aantal producten en T-shirts aan te kunnen bieden zonder afhankelijk te zijn van de leveranciers. Vanaf nu kan u onze express catalogus raadplegen voor dringende bestellingen. Met meer dan 20 internatioale merken en meer dan 15000 opties in onze catalogus is het uiteraard niet mogelijk om al deze producten op voorraad te hebben maar onze verantwoordelijken hebben de meest verkochte exemplaren met de beste prijs- kwailteitsverhouding voor je uitgekozen zodat wij deze steeds kunnen aanbieden. Alex is de verantwoordelijke voor de logistiek. Hij beheert de stock en de verzendingen. Jordi controleert de invoer van goederen bereidt de producten voor de bedrukking voor zodat deze gepersonaliseerd kunnen worden.

Zone voor zeefdrukramen

De machines voor zeefdruk zijn niets zonder de zeefdrukramen, en zoals jullie weten wordt bij zeefdruk kleur per kleur gewerkt waarbij voor elke kleur een apart zeefdrukraam gemaakt moet worden. Antonio is de verantwoordelijk voor het maken van deze zeefdrukramen. Zijn werk bestaat uit 3 delen: belichting, wassen en recycleren. Niet dat Antonio zo'n fan is van romantische belichting maar om de schermen te bewerken is er een roosachtig licht nodig dat ook gebruikt wordt in fotostudio's. De emulsies die dienen voor het belichten van de zeefdrukramen zijn zeer lichtgevoelig en raken snel beschadigd wanneer ze in contact komen met wit licht. Van zodra het sjabloon van de klant in de film belicht is, wordt deze zichtbaar en kunnen wij de overblijvende emulsie verwijderen met een hoge drukreiniger. Na het gebruik van deze zeefdrukramen gaan zij naar de rij voor recyclage. Wij zijn één van de weinige bedrijven met een speciale machine voor het recycleren van deze schermen.

Zone voor bedrukking

Het grootse deel van de werkplaats is voorbehouden voor de zone voor bedrukking met zeefdruk. Wij beschikken over een zeer luchtige en heldere ruimte en hebben de drie zeefdrukmachines naast de ramen geplaatst zodat wij zo aangenaam mogelijk kunnen werken. De verantwoordelijke van dit deel van de werkplaats is Pedro, die het werk organiseert en verdeelt over de 3 zeefdrukmachines. De kledingstukken worden kleur per kleur bedrukt met de hulp van de automatische machines maar steeds onder toezicht van ons team. Van zodra de kleding bedrukt is, gaat deze door de droogtunnel. Wij hebben 2 van de allernieuwste elektrische droogtunnels en tevens ook een klein mini lab waar de kleuren van de inkt voor de zeefdruk gereproduceert worden omdat wij de meeste van deze kleuren zelf maken. Hiervoor volgen wij de specifieke aanwijzingen van Pantone Uncoated. Het is echt een hele kunst!

De digitale zone

Om moeilijke ontwerpen te bedrukken of foto's met veel details bieden wij andere druktechnieken aan zoals sublimatie of Full print, Flex en flock transfer, digitale druk of copitrans. Pablo is hier de persoon die alles in goede banen leidt en verantwoordelijk is voor het werk met onze nieuwe, digitale printer Kornit en de hittepers voor sublimatie met Full print. Wij gebruiken enkel de allernieuwste machines en materialen om de beste en meest duurzame resultaten te kunnen aanbieden. In vergelijking met zeefdruk is dit proces van personalisering iets langzamer daar er kledingstuk per kledingstuk gedrukt moet worden.

Respect voor het milieu

Wij doen er alles aan om het afval van onze werkplaats correct te verwerken :

  • Wij beschikken over een filtersysteem op verschillende niveau's. Alle oplossingsmiddelen, resten verf, vloeibaar afval enz. worden opgehaald en verwerkt door het bedrijf Safety Kleen Europe.
  • Wij beschikken over een automatische machine voor het recycleren en het wassen van de zeefdrukramen waardoor wij op een verantwoordelijke manier kunnen omgaan met ons water- en energieverbruik.
  • Wij gebruiken milieuvriendelijke inkt zonder Ftalaten.
  • Wij recycleren papier en karton door middel van het bedrijf Foment del Reciclatge.
  • Wij werken net een Duits gecertificeerd bedrijf, dat verantwoordelijk is voor het verzamelen van alle doordrenkte vodden inkten en chemicaliën voor recycling.

Uw offerte in minder dan 2 minuten
Vanaf 10 stuks

Wat wenst u?

Kies een product

Kleur

Hoeveelheid

Totaal aantal kledingstukken
0

addMeer producten toevoegen

Welk type product zoekt u?

Welk type bedrukking wenst u?

keyboard_arrow_rightVolgende

Wanneer dient u de bestelling te ontvangen?

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

Contactformulier

Details van uw offerte

Informatie van uw offerte

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

We nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus
* Verplichte velden

sendVerzenden

done

Hartelijk bedankt!

We hebben uw aanvraag ontvangen, ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.