teefactory.nl

Sinds 1981, de meest volledige webwinkel online voor het bedrukken van T-shirts.

Gratis salesnummer: 0800 09 00 015     e-mail: info@teefactory.nl

Onze kantoren

Van Barcelona naar heel Europa!

Foto kantoren
Foto kantoren
Foto kantoren
Foto kantoren
Foto kantoren
Foto kantoren

Hoofdkantoor

Onze internationale uitvalsbasis


Onze kantoren in Barcelona zijn het vertrekpunt van de meerderheid van onze bestellingen. Een team van meer dan 15 personen werkt hier samen om emails te beantwoorden, telefoontjes op te nemen, prijopgaves op te stellen en de sociale media bij te werken om je zo snel en goed mogelijk bij te kunnen staan.

Indien u ooit de kans heeft ons te bezoeken, wees dan niet verbaasd wanneer je onze verkopers telefoontjes hoort afhandelen in het Italiaans of Frans. Vanuit onze kantoren in Barcelona behandelen wij, naast onze nationale bestellingen ook alle bestellingen van onze internationale webshops zoals Frankrijk, Italië, Nederland, Duitsland, België, Portugal en Het Verenigd Koninkrijk.

Maar niet enkel de customer service wordt van hieruit verwerkt, ook de ontwerpafdeling en marketing opereren vanuit onze kantoren net als de verkoopafdeling en de boekhouding.

Om de nummer 1 van Europa te worden moeten wij nog verder uitbreiden. Daarom zijn onze kantoren zo ruim. Vol spanning wachten wij op nieuwe collega's vanuit heel Europa die ons team komen vergezellen.